2777
2789
عنوان

حالم بده😭😭😭

204 بازدید | 23 پست

یه اتفاقی افتاد که خیلیییییی حس بدی بهم داد حس خجالت و حقارت و ناراحتی زیاد😪😪😪درواقع فقط ۵۰درصد ماجرا تقصیر من بود شایدم کمتر ولی همه کاسه کوزه ها سر من شکسته🥺🥺😢😢🤕🤕بهم دلداری میدین؟؟😪😪😪😪😪

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

آره میدم😁

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیشده

همین اندازه بیشتر نمیتونم بگم

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

دلدارییییی دلداریییییی

اگ میخوای اصل قضیه رو بگو

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
منم همچین اتفاقی برام افتاد  تقریبا

چیکار کردی بعدش

خب بده

ب شرطی کامل توضیح بدی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
کنجکاو شدم میشه درخواست بدم برام تعریف کنی

نه😢😪

مسخره کردی؟ خو چطوری دلداری بدیم

خو نده😏