2789
عنوان

پودر موبر

141 بازدید | 15 پست

چذا اینجوریه؟ موهارک سرکن میکنه میبره ولی معلونه ژیلت بهتره که 

چرا اینجوری میشه چون جنسش خوب نیس؟ یا چی بنطرتون 

هرکاری میکنم پوستم بدمیشه دون دون 

گفتن پودر خوبه اینم ک مث زیلته

دختری از دیار حسرت ...؛)         

مال من دون نمیشه،ولی سرعت رشد مو مث موبر هستش،نه مولر خیلی بهتراز ژلته

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نفهمیدم😑

چرا گلم 

میگم پس چرا پودر موبر عین ژیله موهارو از سر میکنه فقز و فرداشم در میاد 

پوست دست و پای من با ژیلت خراب میشه دون دون میشه گفتن پودر خوبه صاف میکنه و فلان ولی نشد

دختری از دیار حسرت ...؛)         

چرا گلم  میگم پس چرا پودر موبر عین ژیله موهارو از سر میکنه فقز و فرداشم در میاد  پوست دس ...

اره بدیش همینه ک زود درمیاد ولی بازم از ژیلت بهتره

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
هرپودرینزن فقط نوره اسلامی بگیرکه اونم یه ادابی داره ولی خیلی مفیده واسه بدن وسلامتی

چه آدابی؟من رفتم عطاری نداشت نوره

به بر گرفتم،ولی خیلی زود میاد

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
چه آدابی؟من رفتم عطاری نداشت نوره به بر گرفتم،ولی خیلی زود میاد

همه عطاری هاندارن اگه خواستی یه کانال مطمعن هست بهت بدم ازاونجاسفارش بده

اولش یه دعایی داره مستحبه نخونی هم موردی نیست،روزهای چهارشنبه وجمعه هم نبایداستفاده بشه،بعدش بدن بایدکامل خشک باشه،حتی اگه جاهایی مثل کشاله ران وزیربغل که رطوبت طبیعی دارن بایدخشک باشه،اولش باید جلوی بینیت بمالی ومحکم استنشاق کنی،بعدم بمالی ازگردن به پایین یه لایه کمی ضخیم که زودخشک نشه،بعدبا کاردک برداری وقتی موهافرشد وضخیم...اون موهایی که فرمیشن ولی نمیرن بعدا میریزن

اوایل که استفاده کنی بعدش یکم خارش وسوزش میده بعد دستت میاد کی برداری که کمترسوزش بده...

فوایدزیادی داره که کمترینش موبری هست

همه عطاری هاندارن اگه خواستی یه کانال مطمعن هست بهت بدم ازاونجاسفارش بده اولش یه دعایی داره مستحبه ...

ممنون گلم آره بده کانالشو.

آخه من فقط دستم و جاهای حساس و زیر بغلمو موبر میزنم،حالا نمیشه گردن و اینارو نزنم

ممنون گلم آره بده کانالشو. آخه من فقط دستم و جاهای حساس و زیر بغلمو موبر میزنم،حالا نمیشه گردن و ای ...

میشه نزنی ولی هرجای بدن بخوره سودای بد بدن بیرون میکشه این جزو ادابشه حالااگه بخای نزنی فک نکنم طوری بشه ادرسشم توایتاست چطوری بدم بهت

میشه نزنی ولی هرجای بدن بخوره سودای بد بدن بیرون میکشه این جزو ادابشه حالااگه بخای نزنی فک نکنم طوری ...

آها ممنون،تو ایتا؟

نمیدونم منم ی اسکرین میشه بگیری بذاری خودم پیدا میکنم