2777
2789
عنوان

رفت و آمد با مادرشوهر و بچه ی کوچیک

1272 بازدید | 48 پست

ما با مادرشوهرم اینا تو یه ساختمونیم. قبل این که بچم دنیا بیاد رفت و امدی به اون صورت نداشتیم من گاهی مهمون داشتم میگفتم اونا هم غذا بیان بالا و بلعکس. الان که بچم دنیا اومده اون خیلی میاد بچه رو ببینه و ... خب منم حق میدم دوسش داره و حتی گاهی شبا تا دیروقت میشینه و واقعا با وجود شب بیداری برا بچه خیلی سخته ولی من چیزی نمیتونم بگم. حالا چند وقته میگه شما هم بیاین، میگه روزا بیا پایین، یا شب بیاین که بچه عادت کنه و... نی نیمم چند روز دیگه سه ماهش میشه

هر بار همسرم جوابشو میده

دیشبم بهش گفت ما همینطوریم وقت نمیکنیم با هم دو کلمه حرف بزنیم نمیشه که... اینم بگم که خب من باید به کارای خونمم برسم، یه غذا هم درست کنم حتی گاهی ایشون کار منم زیاد میکنه، من شام یه مقدار بیشتر درست میکنم در حدی که همسرم ناهار ببره و برای ناهار خودمم بمونه چون واقعا وقت نمیکنم ناهارم جدا درست کنم گاهی عصری میاد میگه شام چی داری، بعد میگه عه فلانی( برادرشوهرم)دوست داره آماده شد برا ماهم بیار دیگه من چیزی نپزم. اینطوری فرداش باز باید بشینم غذا بپزم😑  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نرو

کم بری بهتر

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  

بچم اونا رو میبینه نمیتونه زیاد ارتباط برقرار کنه و گریه میکنه کلا غیر خودمو شوهرم زیاد با کسی راحت نیست... میگه فقط شمارو میشناسه و این خوب نیست. چکار کنم اینطوری نباشه؟ البته بهونش اینه شاید شما جایی بخواید برید بچه پیش کسی نمیمونه و همش بچه های یه فامیلشو مثال میزنه. من نمیخوام جوابشو بدم وگرنه بهش میگفتم من بدون بچم جایی نمیرم و اصلنم دوست ندارم بچم مثل اونا باشه. من تا قبل ازدواجم و آشنایی با اون خانواده یه سری فحشارو نشنیده بودم که به لطف بچه های فامیلشون شنیدم خیلی بی ادبن

هر بار همسرم جوابشو میده دیشبم بهش گفت ما همینطوریم وقت نمیکنیم با هم دو کلمه حرف بزنیم نمیشه که... ...

یبار گفت ببر ولی بار دوم خیلی کم بفرس

بذار بفهمه تو مسئول غذا دادن ب اون نیسی

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  

منم با مادر شوهرم اینا تو یه حیاط زندگی میکنیم ولی وقتی بچم خوابش بیاد یا نخوام برم خونشون رک بهشون میگم رو در وایسی ندارم 

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی 
اضطراب میگیرم بچه ازم دور باشه😑 یه بار بردش کل مدت تو راه پله بودم

منم همینطوریم دوس ندارم دخترم یه ثانیه ازم دور بشه 

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی 
بچم دیگه غیر خودمون کسیو ببینه انگار جن دیده. دوست ندارم اینطوریم باشه😶

اتفاقا ب کسی جز شما وابیته نباشه خیلیییی خوبه نزار ب اونا ب هیچ عنوان عادت کنه و وابسته باشه 

این یک

دو وقتی میگه بیار نبر بعد شامم برو بگیر بخاب استراحت کن ک وقت شب بیداری هم شد جون داشته باشی گله هم کرد بگو  کم درست کرده بودم یا فلانی برا ناهارش برد

وقتیم پا نمیشه بچه رو بردار بگو خسته ام بچه شب نمیزاره بخابم خوابم میاد بچه رو بخوابونیم شبتون بخیر رفتنی در و پشت سرتون ببندید برو بگیر بخاب با سلامت و اعصاب خودت ک رودرباستی نداری هیچ وقت هم خانواده شوهر فامیل نمیشه مهر و محبت الکی خرج کسی نکن الویت زندگیت همیشه اول شوهرت و خودتو بچت باشه بعد بقیه حتی خانواده خودت هر فردی خاست بهت فشار بیاره باهاش برخورد کن ده روز دیگه ک ناراحتی اعصاب یا افسردگی گرفتی میان میگن این مریض بود بمون انداختنش 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....