2777
2789
عنوان

بیاید خواهشا من گیج شدم 😢

101 بازدید | 9 پست

دوستان من بعد ازدواجم اضافه وزنم بیشتر شده و الان دوست دارم  باردار بشم اما میخوام وزنم و پایین بیارم که هم بتونم باردار بشم هم دوران بارداریم یکم راحت تر باشه برام ؛ قرص و امتحان کردم بعد قطع کردنش دوباره وزنم برمیگرده 

بین بای پس معده ؛ اسلیو و ساکشن کدوم رو پیشنهاد میدید که عوارضش کم باشه و برگشت نداشته باشه؟

اگه کسی تجربش و داره کمکم کنه مرسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینایی که گفتی همش عوارض خطرناکی دارن و حتی دور از جون شما ممکنه منجر به مرگ بشن اصلا به ریسکش نمی ا ...

من رژیم میگیرم ول میکنم همش چاق و لاغر میشم😢😢😢😢

من رژیم میگیرم ول میکنم همش چاق و لاغر میشم😢😢😢😢

خب باید اراده داشته باشی دیگه

اصلش ارادست

نباید ولش کنی

ولی اون روشا جدا خطرناکن هیچوقت انجام نده به جاش برو زیرنظر دکتر تغذیه رژیم غذایی بهت بده و واقعا رعایت کن 

ورزشم فراموش نشه یا باشگاه برو یا اپلیکیشن ورزش در خانه تو گوگل پلی هست ازونا نصب کن هرروز انجام بده هرچقدرم که سخت باشه به نتیجش می ارزه

💏"You & me 💕make a wonderful "We
خب باید اراده داشته باشی دیگه اصلش ارادست نباید ولش کنی ولی اون روشا جدا خطرناکن هیچوقت انجام نده ...

قرص چیقرص خوب معرفی کنید من ارادش و ندارم اصلا

قرص چیقرص خوب معرفی کنید من ارادش و ندارم اصلا

والا من قرص نمیشناسم

چون کلا شدیدا مخالف روش های تهاجمی شیمیایی و قرصی و جراحیم چون عوارضش بیشتر از نتیجشه

💏"You & me 💕make a wonderful "We