2777
2789
خیلیا هستن ک بعدش ارزوی مرگ دارن واسه غلطی ک کردن  در واقع زجر کشت میکنن اگه ی کار اشتباه بکنی& ...

خب پیشه کی برم که درست انجام بده؟؟

مثلا چه اشتباهی کنم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی باهامون حرف میزنن؟؟ 

پس چی حتا  میبینیشون ممکنه صب چشتو باز کردی  ببینی کنارت دراز کشیده بعد همه اجنه رو میتونی ببینی  فک  کن  ما هممون میدونیم ک اطرافمون پر از جنه حالا تصور کن هممون بتونیم ببینیمشون

واقعا ب این چیزا اعتقاد دارین؟؟؟؟

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       
شکل ادمان؟؟

ن عشقم  ترسناکن  وحشتناکن در حدی ک تحمل دیدنشون رو نداری  البته خوشونو میتونن شبیه ادما بکنن 

اگه با شکل خودشون بیان رسما ایست قلبیه

ببین فک کردی چرا خدا نمیزاره ما اجنه رو ببینیم  چون تحمل دیدن قیافشون دو نداریم چون برای ما خیلی ترسناکن

تو ی سایه الکی تو اتاقت ببینی سکته میکنی چ  برسه ب جن  بخدا من  فقط ی سایه دیدم  ینی قلبم داشت میومد تو دهنم

نمیدونم ولی خیلیا اعتقاد دارن  تو داری؟؟

اصلا. چیزایی ک در چارچوب علمن قبول دارم بقیه چیزه ساخته ذهن انسانه.  اینو استاد روانشناسی مون گفته

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵