2777
2789
عنوان

بچه دار نشدن خیلی بدع؟؟

209 بازدید | 19 پست

کسایی که چند وقته تلاش برای بارداری دارید میشه حس و حالتونو بگید من علاقه یی به بچه ندارم و همسرم هم همینطور ولی تنبلی دارم بلاخره بدون بچه ک نمیشه ولی شوهرم میگه هیچ وقت نمیخام🥲🥲🥲ولی احساس میکنم جدیدا دلش میخاد ولی نمیگه ...بابچه دارنشدن کسی نمرده ک مرده؟😐🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی برات زوده هنوز فرصت داری

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
تنبلی دارم اخه🙁

تحت نظر دکتر باش واسه تنبلی

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

مطمئن باش مطمئن باش مطمئن باش یه روزی یه جایی دلت میخواد ، خیلیم میخواد...

فقط ممکنه اونجا دیگه فرصت بچه دار شدن نداشته باشی.

منم کسی بودم که اصصصصصلا دلم نمیخواست، ولی باردار شدم .الا ماه دوم بارداریم.نمیدونی چه حسیییی دارم🥺بخدا که قابل توصیف نیست!

امروز کلی کار سنگین کردم و زیر دلم به شدت درد داره الا، اصلا بخاطر درد الا نمیتونم بخوابم، آخ نمیدونی من چقدر دارم جوش میزنم که تو دلیم بمونه برااام.منی که اصلا دلم نمیخواست بیاد.🥺

خاله ام بچه نداره ۲۰ ساله ازدواج کرده از همسرش هست خودشونم به بچه علاقه خاصی ندارن. دکتر نمیرن و ...

چه جالب ولی بااینکه دوس ندارم بچه گاهی میبینم بچه کوچیکا بغل مامانشون دلم میخاد به سختیش ک فکرمیکنم میگم دلم غلط کرر😂

مطمئن باش مطمئن باش مطمئن باش یه روزی یه جایی دلت میخواد ، خیلیم میخواد... فقط ممکنه اونجا دیگه فرص ...

اوخی عزیزم انشاالله سالم به دنیا بیاد و به سلامتی زایمان کنی برامنم دعا کن موقع زایمانت🥲🥲🥲