برای حاجت دلم و اینکه خدا خودش رحم کنه به من و زندگیم و اینکه آن شاءالله خدا بهترین و برام رقم بزنه و خیر باشه برام همه چی و چه فردا چه هیچوقت دیگه ای اتفاق بدی برای زندگیم یا خودم نیوفته ی صلوات مهمونم کنیدمحتاج دعا هاتون خیلی زیاد
دوست مهربونم اگر امضای من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم کن ❤❤❤❤
زندگی چون قفسی است ، قفسی تنگ ، پر از تنهایی💔💔💔 بنظر مسخره میاد😔ولی برای خوش اخلاق شدن شوهرم با من برام دعا کنید.حتی یه صلوات ❤️خیلی شاد و پرانرژی بودم ولی تنهایی و غربت ، رفتارای شوهرم ، تبدیلم کرده به یه آدم افسرده و پرخاشگر...حتی حوصله خودمم ندارم💔خیلی تنهام.خیلی...دلم برای خونه بابا،برای دستپخت مامان...برای شوخی و خنده ی خواهر وبرادرام تنگ شده...💔ممنون از همه عزیزانی که برام دعا میکنید.زندگیتون سرشار از عشق و برکت عزیزانم🌹انرژی های مثبتتون و تو زندگیم حس میکنم❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋 راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567