2789
عنوان

جراحی دندون

142 بازدید | 35 پست

دارم میمیرم از دندون درد 😭😭😭از ترس جراحی نمیرم تمام فکم درد میکنه😭😭😭شب ها نمیتونم بخوابم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ترس ودردنداره که من دوتادندون عقل نهفته جراحی کردم فقط کمی بعدش گلودردداشتم .همین 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ترس ودردنداره که من دوتادندون عقل نهفته جراحی کردم فقط کمی بعدش گلودردداشتم .همین 

دارم میمیرم از دردش این نهفته نیست ریشه اش افقیه  کجا جراحی کردی

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

اصلا دردنداره فکردی مثل جراحی قلبه؟ 😫😂😂😂

من یه دندون عقلمو جراحی کردم چیزی حس نمیکنی

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
دارم میمیرم از دردش این نهفته نیست ریشه اش افقیه  کجا جراحی کردی

مطب دندون پزشکی دیگه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
انقدر ترسوندن منو

نترس بابا بی حس میکنه هیچی نمیفهمی بخداخیلی راحته

منی کع دارم اینومیگم وحشت دارم ازدندونپزشکی 

ازترس داشتم گریه میکردما قبلش 

ولی بعدش گفتم چقدر الکی ترسیدم 🤭🤭

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
دارم میمیرم از دردش این نهفته نیست ریشه اش افقیه  کجا جراحی کردی

من رشتم این بهتره تا نهفته ک نهفته کا دندون درمیاره و با تیغ میبره لثه رو ولی براتو اسون تره برات آمپول میزنه 10 ثانیه درد آمپول و تحمل کنی دیگ هیچ دردی نداره واقعا حتما برو جراحی کن اصلا ارزش نداره شبا بیدار بمونی 

منم جراحی دندون عقل پیچیده دارم وبه شدت میترسم یه باریکیشوجراحی کردم توبیمارستان داشتم میمردم الان ازترسم دوسال موندم این یکیونمیتونم بکشم از ترس دردش ازیه طرفی هم دوست دارم بارداربشم ولی بااین وضع نمیشه