2777
2789
عنوان

زخم پرینه

3175 بازدید | 11 پست

توروخدا بیاین خانوما😭 با همسرم رابطه داشتم بعد موفع ارضا شدنِ همسرم آلتش اومد بیرون داشت همینجوری محکم بهم فشار میداد بعد که تموم شد دیدم یه عالمه خون رو تخته فکر کردم پریود شدم ولی وسط مقعد و واژنم زخم شده ، مثل دست که زخم میشه برش میخوره اونجوری شده 😭همسرم میگه پاهاتو باز نکن یکی دو روز تا خوب شه همینجوری خودش خوب میشه؟؟ باید برم پیش دکتر زنان؟؟

😑بلع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ترکیدنت رو تبریک میگم

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه شرایط دکتر نداری یه ورق سفیکسیم 400 بگیر روزی یه دونه روزی سه بار هم با سرم شستشو که یه ذره بتادین قاطی کردی باهاش بشور و با سشوار خشک کن و پماد الیزه بزن من 40 روز بعد زایمان بعد از افتادن بخیه ها خود به خود رد بخیه ها رو پرینه باز شد دکتر اینا رو داد یه هفته طول کشید ولی خوب شد