2777
2789

اول ازهمه من چهارساله یه حاجتی دارم هرنمازو دعایی که بگین برای حاجتم خوندم هرنمازی حتی نمازایی که میگن اگه صلاح نباشه حاجت روا نمیشه من حتی اون نمازارم تونستم بخونم چهارسال سرهمه مراسم اماما شهادتا وتولدا همش دعا کردم حاجت روابشه اصلا هرکاری بگید من کردم از دعا ونمازگرفته تاروزه مستحبی تاچهل سوره حشر و...... تازه سهبترم خواب دیدم حاجتم رواشده ولی تواین چهارسال من به حاجتم نزدیک نشدم چه برسه روابشه سوالم ازشما اینه ممکنه حاجتم رواشه؟ممکنه بعد این همه سال خدایه دفعه حاجتمو بده؟کسی ازشما بوده چندسال دعاکنه بعدش حاجتش روابشه؟؟یا روانشه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوالمو دیدین پرسیدم؟ اول ناپیک نوشتم

عزیزم من اینجوری بودم بعد از سالها مستجاب شد اما ب ضررم تمام شد الان میگم‌ خدایا غلط کردم دخالت کردم و کلی اصرار ب استجابت کردم 

الان به جمله هرچی خدا مصلحت میدونه خیای اعتقاد پیدا کردم 

شب و روز اشک می ریزم از پشیمانی 

توروخدا اصرار نکن ب خدا 

خدا ی چیزی میدونه حتما که ما بی خبریم 

عزیزم من اینجوری بودم بعد از سالها مستجاب شد اما ب ضررم تمام شد الان میگم‌ خدایا غلط کردم دخالت کردم ...

آخه میدونی چیه این حاجتی که دارم مطمئنم توش هیچ پشیمونی نیست هیچی مطمئنم خیر ازخداهم خواستم اگر حاجتم به ضررمه خودش به مصلحتم بزاره وبهم بدتش 

آخه میدونی چیه این حاجتی که دارم مطمئنم توش هیچ پشیمونی نیست هیچی مطمئنم خیر ازخداهم خواستم اگر حاجت ...

منم قبلا همین طور فکر میکردم که خدا یجوری کنه که به مصلحتم باشه ولی این جمله درست نیست به دلایل زیاد . الانم بی خیال درخواستت شو و همه چیزو به خدا بسپار. باهاش خوب باش و از نعمت هایی که بهت داده لذت ببر

منم قبلا همین طور فکر میکردم که خدا یجوری کنه که به مصلحتم باشه ولی این جمله درست نیست به دلایل زیاد ...

میدونید من از تیر ماه بیخیال حاجتم شدم نمیدونم همش خوابشو میبینم بااینکه توفکرش نیستم همش سمتش کشیده میشم بااینکه گامل از ذهنم انداختمش بیرون ولی هی انگار سمتش میرم بدون اینکه بخوام نمیدونم چرا ختاباهام بازی میکنه من شکر گزار نعمت های خدا تااخر عمرمم

میدونید من از تیر ماه بیخیال حاجتم شدم نمیدونم همش خوابشو میبینم بااینکه توفکرش نیستم همش سمتش کشیده ...

وااای خیلی به هم شبیهیم منم بی خیال میشم از روز بی خیالی شروع میکنم به خوابای قشنگ و زیبا و رویایی و ماورایی دیدن بااین که بهش فکر نمیکنم. محکم باش. فکر کنم خدا خیلی بیشتر دوستمون داره

وااای خیلی به هم شبیهیم منم بی خیال میشم از روز بی خیالی شروع میکنم به خوابای قشنگ و زیبا و رویایی و ...

انشالله انشالله هم من به حاجتم برسم هم شما باخیر وصلاح واقعا خوشحالم که یکی مثله شمارو دیدم من واقعا نمیدونم چرا اینجور میشه یه موقعی میگم خدا حاجتمو بهم میده که نمیزاره از فکرش درام

انشالله انشالله هم من به حاجتم برسم هم شما باخیر وصلاح واقعا خوشحالم که یکی مثله شمارو دیدم من واقعا ...

منم خوش حال شدم. اگه برای خدا مهم نبودیم که میگفت بذار هرچی میگه و میخواد رو بهش بدم فقط صداش رو دیگه نشنوم و آخر کارش هم هرچی شدشد. این واقعیته یکی از مراجع گرانقدر میگفت. صلاحمون برای خدا مهمه. زمان هم خیلی مهمه. وقتش که برسه همه چیز درست میشه

منم خوش حال شدم. اگه برای خدا مهم نبودیم که میگفت بذار هرچی میگه و میخواد رو بهش بدم فقط صداش رو دیگ ...

انشالله به زمانش من به عشقم برسم شماهم به حاجتتون

آخه میدونی چیه این حاجتی که دارم مطمئنم توش هیچ پشیمونی نیست هیچی مطمئنم خیر ازخداهم خواستم اگر حاجت ...

انشاءالله که خیر و خوشی و برکت برات باشه عزیزم بسپار ب خدای مهربون که ارحم الراحمینه