2777
2789
عنوان

دور سر بزرگ

1464 بازدید | 14 پست

سوال:سلام مامانا

من پسرم یک سالشه دور سرش موقع تولد ۳۶ بود ۶ ماهگی بردم دکتر گفت دور سرش بزرگه نوشت سونوگرافی خدا رو شکر چیزی نبود از اون موقع تحت نظره و قطره ویتامین دی می خوره امروز برای چکاپ و واکسن یک سالگی بردم اولا که قدش ۷۴ بود گفتن کوتاهه بعد دوباره ترسوندن منو گفتن دور سرش ۴۹.۵ زیاده باید بری ام آر آی گفتم دکتر گفته تکاملش خوبه بچه م راه می ره همه چیش نرماله اما گفتن ربطی نداره باید بره ام آر آی.. کسی از شما تجربه شو داره؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دور سر پسر منم بزرگ بود. چه ازمایشا و... که فرستادن. حتی ازمایشاتش رو تا آلمان هم فرستادن.  ان ...

بابا کشتن منو سونو بردم گفتن چیزی نیس تکامل بچه م خوبه همه ی کارهاش رو به موقع انجام داده چهار دست و ما و راه رفتن و اسمشو شناختن و ....

عزیزم این مرکز بهداشت رو بیخیال فقط بلدن نگران کنن..منم پسرم موقع تولد دور سرش ۳۵ بود ۶ماهگی فک کنم ۴۴ ..ک گفتن بزرگه و اینا...یکسالگی هم قدش ۷۴ بود...الانم ک ۲۰ ماهشه عمه کاراش تکاملش عالیه قدشم شده ۸۵...وقتی همه چیش نرماله نگران نباش..ب احتمال زیاد ارثیه

İyi ki sevmişim seni

بمن گفتن دور سره پسرم بزرگه...خیلی اصرار داشتن ک ببرم حتما دکتر...پیش دکتر خودش بردم گفت بچت کلا هم قدش هم وزنش بالاست یعنی همه چیش نرماله نیاز ب آزمایش نیست منم بیخیال شدم...

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.