2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

61 بازدید | 9 پست

سلام 

قند ناشتام۱۰۵ بود قند بعد از یک ساعت۱۶۰ و بعد دوساعت۱۴۰ و بعد سه ساعت۸۰

فقط قند ناشتا بالاست آیا نیاز به دارو هست یا رعایت رژیم حلش میکنه؟دکترم ۳روز نیست که بپرسم ازش...استرس دارم

مَرَنج و مَرَنجان

یا قرص میده یا انسولین

منم داشتم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من امید دارم فقط رژیم بگه بگیر

هفته چندی

من با دیابت زایمان کردم نی نیم سالمه

فقط احتمال میدن یموقع نینی قند بگیره

از همه اول استرسو از خودت دور کن

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
هفته چندی من با دیابت زایمان کردم نی نیم سالمه فقط احتمال میدن یموقع نینی قند بگیره از همه اول اس ...

هفته۲۸

خداروشکر.اخه سابقه قند نداشتم.برنامه غذایی هم رعایت میکنم نمیدونم چرا اینجور شد اصلا

مَرَنج و مَرَنجان
هفته۲۸ خداروشکر.اخه سابقه قند نداشتم.برنامه غذایی هم رعایت میکنم نمیدونم چرا اینجور شد اصلا

دیابت بارداری گرفتی منم قبلش نداشتم 

خدا کمک کنه بگذره این چند هفته به سلامتی...

انشالله میگذره...

راستشو بخوای منم همینطوری هستم بله فکر می‌کنم بهترین راه همین رژیم غذایی باشه من مشاورم گفته خوردن و باید منظم باشه تا سطح قند بالا  نره چون خودمم نمیدونم چی خوبه باید چی بخورم و چی برام خوبه به همین خاطر به راهنمایی دوستم رفتم پیش خانم رجبی مشاوره تغذیه کمک بزرگی به من کرد خدا خیرش بده آدرس اینستاگرام واست میزارم عزیزم امیدوارم کمک باشه برات erezhim