2777
2789
عنوان

کمک..!

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 28 پست
خاهش میکنم اوم راست میگی،همه چیو دایورت کن ب چپت و بگیر بخواب،حرف دیگه ای داشتی من هستم ،خودتی و خو ...

نه دیگه ، بچه بد نباش ، الان حاله منو خوب کردی ، دیدی دیگه ، زندگی جرم داد ، ولی تو الان حالمو خوب کردی ، این یه نعمته که تو داریش ، به همین آسونی

تو هم دایورت کن به هر ور دلت خواست همه چیو 

بگیر بخواب ، الان حرفایی که بهم زدی رو به خودت هم بزن 

هوم؟؟؟؟

نه دیگه ، بچه بد نباش ، الان حاله منو خوب کردی ، دیدی دیگه ، زندگی جرم داد ، ولی تو الان حالمو خوب ک ...

خخخ چ عجب ماهم حاال یکیو  خوب کردیم

دیگه ب چیزی فکر نکن  ،اروم برو بخواب 

هعی... اوکی

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خخخ چ عجب ماهم حاال یکیو  خوب کردیم دیگه ب چیزی فکر نکن  ،اروم برو بخواب  هعی... او ...

آره ، حالمو خوب کردی

امشب بودی و حالمو خوب کردی و ازت ممنونم 

شبت بخیر ، موفق باشی دختر

آره ، حالمو خوب کردی امشب بودی و حالمو خوب کردی و ازت ممنونم  شبت بخیر ، موفق باشی دختر

شتتت چ خوب 

خاهش میکنم🌿

همچنین ،جا نزنیا ،حالت خوب باشه

شب بخیر

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
شتتت چ خوب  خاهش میکنم🌿 همچنین ،جا نزنیا ،حالت خوب باشه شب بخیر

چشم☺️

به خودت افتخار کن که اینقدر تأثیر گذاری 

بخون شاید روان پزشک یا روان شناسی چیزی شدی شدی

حالم که خوب نمیمونه ، آدمایی که وظیفشونه تو روز حالمونو بد کنن سخت مشغول به کارن ولی همین یه شب کافیه مرسی🙏🏻🙏🏻

چشم☺️ به خودت افتخار کن که اینقدر تأثیر گذاری  بخون شاید روان پزشک یا روان شناسی چیزی شدی شدی ...

خخخ 

منم تجربیم،شاید اصلا دیگه نخونم

کی میتونه حریفم بشه ،،زندگی منه ب کسی چه،چند وقتیه قید احساسو زدم،خلاصه اینکه سرتو ب درد اوردم برادر 

برو بخواب  شبت خوش 

امیدوارم بیماریت هم درمان بشه🌿

خخخ  منم تجربیم،شاید اصلا دیگه نخونم کی میتونه حریفم بشه ،،زندگی منه ب کسی چه،چند وقتیه قید ا ...

آااااام، خوب نخونی که باید بری زیر منتِ یکی دیگه

بخون یه حساب داری یا خدامت کامپیوتر هم اگه قبول شی دیگه زندگیت میاد رو حساب و کتاب

دور احساس هم خط بکشی کار درستیه ، تو سنی که ما هستیم همه دم دمی مزاجن ، دست خودشون نی

مخشون عقب گرد می‌ره 

سر درد چرا ، اگه کمکی ازم ساختست وظیفمه که انجام بدم در حال حاظر 

بعد اینکه بیماریم درمان شده حدود هفت ماهه پیش دکترم از آمریکا یه دکتر دیگه آورد تونستن از نظر دستکاریه ژنتیکی درمان کنن

وای نه فک کردم از من بدبخترم هست  که دیدم  . . نه نیست😔 دیگه فک کن من کیَم

هر کس به اندازه ی خودش و احساساتش پتانسیل و درک و فهم و تحمله حالشو داره ، شاید احساست اینه ، دیگه خدایی من مثل توپ تنیس پرت شدم اینور و اونور ،کارایی که من تو زندگیم کردمو اینجور بی ثمر موند برام و همه عقده شده هیچکس نکرد تا اونجایی که می‌دونم ،  اگه وضعیت تو بدتر از منه که باید بگم گریهههه😭

آااااام، خوب نخونی که باید بری زیر منتِ یکی دیگه  بخون یه حساب داری یا خدامت کامپیوتر هم اگه ق ...

خب خداروشکر🌿

بیخیال حاجی دیگه از ما گذشته🚬👩‍🦯

هر کس به اندازه ی خودش و احساساتش پتانسیل و درک و فهم و تحمله حالشو داره ، شاید احساست اینه ، دیگه خ ...

من بدترم 

باز حداقل تو پرت شدی توی هدف هات و بی ثمر بود.. باز حداقل حتی کم طعم هدف هات رو چشیدی...

من چی بگم... من زندگی روز مره ام خودش چالشه.. چالش دردسر.. مشکلات.. هیچوقت نخندیدم همه فکر میکنن غرور دارم ولی نمیدونن خنده رو بلد نیستم..

بدتر از همه اینه که دیگران و اقوام فکر میکنن بلاهایی که سرم اومده کمه و چیزی نیست.. همیشه تو هر حالتی یه مشت دشمن و بخیل دارم تعدادشونم بیشتر میشه...

همشم بخاطر فقره 

فقره عاطفی،، فقر آرامش، فقر مالی، فقر سلامتی 

نه روح آرام دارم نه جسم 

حس میانسالی بهم دست داده 

من واقعا خستم 

من بدترم  باز حداقل تو پرت شدی توی هدف هات و بی ثمر بود.. باز حداقل حتی کم طعم هدف هات رو چشید ...

🥺

آخی ...

نمی‌دونم چی بگم 😔

تنها کاری که میتونی بکنی دیوانگیه

بیخیال باش ، کارتو انجام بده ، خودت خانواده ی خودت باش ، خودت پارتنر خودت باش ، شروع کن یه تکونی به زندگیت بده ولی فقط خودتون و مادرت بدونید داری چیکار می‌کنی به اون بخیلا نگو

هر آدمی روزیش تو یه سنی هست ، شاید روزی شما دیر بهتون میرسه فقط ناامید نشو ، همه الان احساس پیری میکنن

دنیاست دیگه ،  

همه تو دلشون قبرستونه ، همه از درون مردن 

حالا یکی بیشتر ، یکی کمتر 

حق دارید باز کن سمت اهدافم با اینکه کسی حمایتم نکرد قدم برداشتم ، ولی بازم به صفر رسید به کنار 

زندگیه دخترا خیلی سخته درک میکنم 

باز ما پسرا میتونیم بزنیم بیرون یه زندگی بسازیم 

دخترا پاشونو بذارن بیرون صدتا تهمت و دروغ سر هم میکنن براشون 

ولی کم نیار ، هر چقدر بد ، هر چقدر سخت همو خودتو داری ، من سرطان خون داشتم رفتم مالزی مسابقات ، رفتم ترکیه ، گرجستان مسابقات 

تازه اونجا هم حالم بد میشد ، خون بالا میاووردم ولی مسابقمو دادم و الان دوتا کاپ و یه طلای بین کشوری دارم

اگه خودت یه چیزو بخوای هیچکس جلوتو نمیتونه بگیره 

می‌دونم الان حرفامو میخونی با خودت میگی برو بابا تو چی میفهمی ولی منم دهنم سرویس شدست

فقط خودتو داری ، هیچکس به دادت نمی‌رسه ، خانواده هم تنها راه حلشون اینه که شوهرت بدن ، شروع کن خودتو نباز 

🥺 آخی ... نمی‌دونم چی بگم 😔 تنها کاری که میتونی بکنی دیوانگیه بیخیال باش ، کارتو انجام بده ، خ ...

از صمیم قلب از خدا میخوام شفا و سلامتی بهت بده..

سعی کن حالت خوب باشه 

به نظرم حال خوب داشتن از سلامتی واجبتره 

چه بسا خیلیا سلامتن ولی حال خوبی ندارن 

امیدوارم معجزه بشه و شفا پیدا کنی.

روز به روزم موفق تر بشی،

یه هدفی رو در نظر بگیر که به بیماریت فشار نیاد کاش با یه مشاور یا پزشکت مشورت کنی.

ولی اینو بدون در کنارش نکات مثبتی هم داری تو زندگی فقط باید هدفت رو تغییر بدی 

یه راهی که به جسمت فشار نیاد 

ان شاء الله خوب میشه همه چی.

اگه یه روز حس پوچی بهت دست داد منو به یادت بیار بعد بگو خداروشکر باز از این کاربر  وضعم بهتره😜

از صمیم قلب از خدا میخوام شفا و سلامتی بهت بده.. سعی کن حالت خوب باشه  به نظرم حال خوب داش ...

آمممم ، الان سالمم خدارو شکر ، مادر زادی با سرطان به دنیا اومدم ولی الان تقریبا یه ساله حالم خوبه و بر نگشته تا حالا ، معمولا یه ماه نبود دوباره شروع میشد ولی الان یه ساله هیچیزی نیست 

مرسی محبت داری ، 

اگه کم آوردم به یاد میارم که یه کاربری وضعش از من بدتر بود ولی داشت تلاش میکرد قوی بود ، سایه ی بالاسر خودش بود ، از چیزی نمیترسید ، خودشو ساخت باشه؟؟؟؟