2777
2789

از نظر من شعور خوانوادگی هست خوانواده ایی که اصالت داشته باشن وفرهنگ بچه شونم شعور داره

بی شعوری باعث بی نمکی ادم میشه وشعور باعث محبوبیت 

شعور مثل پله میمونه وباعث ترقی میشه هرچی بیشتر پله بلند تر

امیدوارم بتونی از این جمله ها ایده بگیری

دختری از تبار محکوم به زن ایرانی...        🙏لطفا لایک نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شعور  یعنی خودتو جای اطرافیان بزاری بعد در موردشون حرف بزنی یا فکر کنی یعنی هرچه از دهنت دراومد نگووو .

شعور یعنی  با بچه بچه باشی و با بزرگ ترا بزرگانه رفتار کنی 

شعور یعنی به همه احترام بزاری حتی اگه یه بچه ۷ ساله باشه .

شعور یعنی وقتی یکی داره برات حرف میزنه تا آخر به حرفهاش گوش بدی واگه نمیتونی شنونده خوبی باشی یه عذرخواهی بکنی و بعد حرفشو قطع بکنی.

شعور یعنی به بهانه بزرگتر بودن به کوچیکترها زور نگی .

شعور یعنی ........

زیاده اگه بگم یه عالمه حرفه.

در کل شعور یعنی برای کسی خدایی نکنی .حتی واسه بچت

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
واقعا نویسنده ش یه بیشعوره یه مشت خزعبلات کتاب کرده

این نظر شما درمورد کتاب واقعن خیلی خوبه.میدونید چرا.

چون تو اطرافیانتون ویژگیهایی ک تو کتاب در مورد افراد بیشعور نوشته رو شما تو اطرافیانتون نداشتید..

من داشتم و کاملن فهمیدم ک بیشعورن.یعنی میدونستم کار خوبی نمیکننا،اما برچسبشو پیدا نمیکردم ک چ عنوانی واسه این رفتارشون بزارم.

این نظر شما درمورد کتاب واقعن خیلی خوبه.میدونید چرا. چون تو اطرافیانتون ویژگیهایی ک تو کتاب در مورد ...

ممنونم عزیزم اخه از دیدگاه این نویسنده نود درصد مردم بیشعورن 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
شعور یعنی میزان درک و فهم افراد در مواجهه با اشخاص و شرایط

بله درسته واکنش افراد نسبت به شرایط وهنجار ها میزان شعور هر شخص رو مشخص میکنه 

دختری از تبار محکوم به زن ایرانی...        🙏لطفا لایک نکنید🙏

استارتر کتاب بیشعوری رو بخون...

ببین بیشعوری چند نوعه...مثلا چند نمونه رفتار بیشعورانه تو اجتماع ...یکی اینکه  وقتی راه میریم پامونو روی زمین بکوبیم با دان باز غذا بخوریم وقتی  میریم جایی  روی میز  کارمند ولو نشیم  و ارنجو تکیه ندیم...و...

ممنونم عزیزم اخه از دیدگاه این نویسنده نود درصد مردم بیشعورن 

💕⚘

۹۰درصد ک نه.ولی خب هستن افرادی ک تو موقیعتها خودشونو نشون دادن..من زخم عمیقی خوردم.برا همین با تمام وجود خط ب خط کتابو حس میکنم و میفهمم

💕⚘ ۹۰درصد ک نه.ولی خب هستن افرادی ک تو موقیعتها خودشونو نشون دادن..من زخم عمیقی خوردم.برا همین با ...

عزیزم انشاءالله دیگه هرگز زخم نخوره دل مهربونتون 

مرسی گلم..ممنون عزیزم..دلت خوش باشه از کسی طعم بیشعوری رو فهمیدم ک مثل شوهر،عوض کردنی نیس.تو دلم می ...

عزیزم درکتون میکنم ولی گاهی اوقات یاداوری کارای دیگران باعث اذیت بیشتر خودمون میشه بخاطر علاقه بخودتون سعی کنید فراموش کنید یا حداقل توی ذهنتون کمرنگش کنید