2789
عنوان

هنر های رزمی

406 بازدید | 12 پست

چی برم؟ دوست دارم بزنم ولی نخورم 😂😂

دفاع شخصی و کاراته هم دوس دارم ولی میترسم بخورم البته ماشاللللله زورمممم خیلیییی زیاده 😁😁😁😂 

عـــشـــقـــ🌙😍ـــ

هنر های رزمی همش نمایشی هست برعکس مردم که فک میکنن کتک زدن و کتک خوردنه

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا حتی تکواندو

بله همه اینا کنترلی هست 

شما اونو با کشتی کج اشتباه گرفتی 🤣

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح
ببین اصل توی هر هنر رزمی اینه که به جز در مواقع ضروری ازش استفاده نشه نه این که بری و بیوفتی به جون ...

عاشق دعوام و هدفم دعواست یعنی برای دعوا میخوام برم 😂😂😂

عـــشـــقـــ🌙😍ـــ
واقعا حتی تکواندو

تکواندو از همه نمایشی تره راس میگه

من کاراته و تکواندو رفتم بی ارزشع

دفاع شخصی و ووشو یا جودو شاید خوب باشن یا این حرکات دختران نینجا تو برنامه عصر جدید ک نمیدونم کدوم رشته ورزشی بودن

ببین اصل توی هر هنر رزمی اینه که به جز در مواقع ضروری ازش استفاده نشه نه این که بری و بیوفتی به جون ...

کاراته که کیوکوشین هست و شوتوکان 

تا جایی که من می‌دونم کمیته و کاتا داره که همش نمایشی هست 

قطعا کاراته و تکواندو به دردش نمی خوره 

شاید بری کلاس نینجا و دفاع شخصی و بوکس بهتر باشه💚

عاشق دعوام و هدفم دعواست یعنی برای دعوا میخوام برم 😂😂😂

حکم استفاده از سلاح سرد رو داره بر علیه آدم های معمولی و بی دلیل نباید استفاده کنید، عشق دعوا دارید برید ورزش هایی که انرژیتونو تخلیه کنه مثل تنیس و بوکس

حکم استفاده از سلاح سرد رو داره بر علیه آدم های معمولی و بی دلیل نباید استفاده کنید، عشق دعوا دارید ...

👌🏻👌🏻 اره مریض ک نیستم الکی مردم رو بزنم 😂😬 مواقعی ک نیاز باشه 😅😅

عـــشـــقـــ🌙😍ـــ