2777
2789
عنوان

برادر شوهر 😔

1162 بازدید | 36 پست

سلام خانما چیکار کنم من ۷سال میشه ازدواج کردم و تو این ۷سال جدا بودم خانواده همسرم همشون یه کشور دیگه بودن حالا بعداز ۷سال قراره برادر شوهرم برای کار بیاد اما قراره خونه ما بمونه 😣😣خونم کوچیکه یه فرش میخوره یه اتاق خواب هم دارم وسیله هامو گذاشتم اصلا راحت نیستم

چند مدت میمونع؟

برای رسیدن به آرزوم یکصلواتمهمونم میکنی دوست قشنگم؟🥰😘(کدو تنبل)🙈😂.               خدایا من عاشق آرااامش اسمتم❤️                                 👑من تصورم ازخدایک زنه،مادرمکم برام خدایی نکرده👑   اَدَبِ که میمونه...!❣️  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شوهرم میگه برادرم باید پیش ما باشه بخدا فکر پریشانه منم کلا توخونه راحت گشتم بدون حجاب حامله هم هستم ۷ماه چیکار کنم خانما در حقم دعا کنید که برادرشوهر منصرف شه نیاد 😭😭😭

شوهرم میگه برادرم باید پیش ما باشه بخدا فکر پریشانه منم کلا توخونه راحت گشتم بدون حجاب حامله هم هستم ...

حالا مگه چندروز میخواد بمونه؟ خودش اوصاع رو ببینه روزارو خونه نمیمونه.... 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
شاید ۲ سال بمونه برای کار میاد چیکار  کنم

یا خدااااا

دو سال؟؟؟؟؟؟؟
چه خبره حالا سه چهار ماه رو ادم‌تحمل میکنه ولی دو سال منم بودم از غصه میمردم

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...