2777
2789
عنوان

حسودیم میاد بهش 🤧😫😖😣😓

459 بازدید | 28 پست

داداشم . اون ۶سال کوچیکتره ولی حس میکنم اون زودتر از من ازدواج میکنه . یه دخترعمو دارم که گفتن اینا مال همن . اتفاقا خیلی هم خوبن اونوقت من چی 😖😖😖 بابام میگه ۱۸ سالش بشه ازدواج میکنه . میدونم عرضه ندارم تو این چندسال ازدواج کنم . اگه اون عروسی بگیره ومن مجرد باشم مطمئن باش،از ایران میرم 🥺🥺🥺🥺 این کلمات نمیتونه حس منو منتقل کنه فقط ن ا ر ا ح ت م 💔💔💔💔💔💔💔💔😓😓😓🤧🤧🤧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازدواج مسابقه نیست

بله پیدا کردن یک همراه یک رفیق و... 

خیلی اوقات انتخاب اشتباه میتونه تو رو از مسیر دور کنه و خیلی اوقات نه  میتونه محرک هم باشه برای رسیدن به هدف

انصافا این فکرا چیه مثلا عروسی کنی قراره چی بشه جز اینکه از بخور بخواب به دوبرابر شدن کارا انتقال پیدا میکنی

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
واقعا شما نمیدونید هیچی و ...

😐😐تو یعنی شرایط از ایران رفتنو داری بعد به این جوجه بدون کرک و پر حسودیت میشه؟ 😐وای خدا ظهور کن 

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

انصافا این فکرا چیه مثلا عروسی کنی قراره چی بشه جز اینکه از بخور بخواب به دوبرابر شدن کارا انتقال پی ...

آره والا ،من مجردم ولی واقعا راضیم ،ازدواج به جز یه سری موارد نادر ، باعث بیشتر شدن مسئولیت ها و فکر و خیال آدم میشه 

😐😐تو یعنی شرایط از ایران رفتنو داری بعد به این جوجه بدون کرک و پر حسودیت میشه؟ 😐وای خدا ظهور کن&n ...

نه ولی میرم دبی . یه چندوقت نمیام اصلا کلا دیگه پیدام نمیشه .....