2777
2789

شاید عفونت داره

نرسیده به دریا🏖️                                                             اسمم ساحل🙂                                                                میشه برای شفای مادرم وسلامتی خوانوادم یه صلوات بفرستی🙏❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید سنگ کلیه داری

♡منو در تاپیک های فان و خاطره خنده دار تگ کنید♡ ◇آدرس آنلاین شاپم : online_shap_radman◇ ♧آدرس آتلیه آنلاینم : atelier_online♧ ☆به نیرو جهت کار در آنلاین شاپ نیازمندیم☆ □درخواست دوستی قبول نمیکنم□•°تیکر برای شب یلدا هست°•

خیلی نمک استفاده میکنی

♡منو در تاپیک های فان و خاطره خنده دار تگ کنید♡ ◇آدرس آنلاین شاپم : online_shap_radman◇ ♧آدرس آتلیه آنلاینم : atelier_online♧ ☆به نیرو جهت کار در آنلاین شاپ نیازمندیم☆ □درخواست دوستی قبول نمیکنم□•°تیکر برای شب یلدا هست°•

ادرارتو خیلی نگه میداری ؟ 

منم یبوست دارم،کلیم هم درد میکنه،موقع ادرار یکمی

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
عفونت ادراری؟

نه عفونت کلیه

نرسیده به دریا🏖️                                                             اسمم ساحل🙂                                                                میشه برای شفای مادرم وسلامتی خوانوادم یه صلوات بفرستی🙏❤️
خیلی نمک استفاده میکنی

من نیستم عزیزم 

مادرمه ....خیلی نه والا استفاده نمیکنه 

اما کلیش درد میکنه و عذر میخام میگم ادرار بدبو

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
کاش همین باشه  چون قرص فشار مصرف میکنه میترسم خدایی نکرده کلیش ضعیف شده باشه

من کلیم شدید درد میکرد عفونت گرفته بود زودم خوب شدم انشاالله چیزی نیست 

انشالله عزیزم مرسی🧡💓

قربونت،❤️

خوب باید ببینید درد کدوم‌قسمت است کلیه معمولاً قسمت پهلو میزنه به پشت چون خودم سنگ کلیه دارم تجربش کردم بهتون میگم و زمانی که سنگ حرکت میکنه باعث درد شدید میشه برای اینکه  خیالش راحت بشه بره اورولوژی من خودم بیمارستان آبان رفتم  توی سونوگرافی نشون میده بعدشم باید ببین اگه سنگ از چه نوع و درمانش بکنه

این شماره تماسش ۸۸۹۰۲۷۸۶