2777
2789
عنوان

بازم ی پسره

153 بازدید | 13 پست

این بار یکی دیگه😁

البته قبلا هم گفتم ،گفتم دپستم هی چپ میره راست میاد میگه شما خیلی بهم میاین و ...

خلااااصه بعدش رفت دوستشو بهش پیشنهاد داد ل

امروز فهمیدم ب هررررر دلیلی اون قضیه منتفیه

میدونی پسره از این سخت گیراست ک هیچ کی ب دلش نمیشینه

میدونم میدونم اگه خودش میخواست بهم میگفت،ولیییی بوده دونفر بهم حسی ندلشتن ولی یهو شده دیگه

خب از این یهویی ها بهم بگین،چجوری رفتار کنم توجهش جلب بشه بهم؟؟؟؟؟

بگینا🤕

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجبب بابا هرچی دختر تخس تر باشه بهتره  تجربه داشتم😂

یعنی چی؟🤔

تجربه هاتو بریز وسط خواهر

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

ندیدم یهویی عاشق بشن 

ن یهویی یهویی،‌

یعنی چی؟🤔 تجربه هاتو بریز وسط خواهر

کلا ب پسر جماعت هیچچ محل نده 

هم روشون زیاد میشه هم فکرای بد ب شرشون میزنخ

مثلا

ب هم کلاسیم سلام میکنم بعد از رفیقاش شنیدم بم گفته این دختره چ هوله😐😂

هول خودتی و هف و جد و ابادت ازز اون روز حتی نگاشم نکردم الان مث سگ از حرفش پشیمونه کلت هرچی ادم با پسر خشک و مجلسی برخورد کنه بهتره

نه باش بد باش ن خوب بی تفاوت😂

صدای تو همانند صلیب‍‍ی ست ،❣کہ مسیحی را به آن آویختن..!
کلا ب پسر جماعت هیچچ محل نده  هم روشون زیاد میشه هم فکرای بد ب شرشون میزنخ مثلا ب هم کلاسیم ...

وای چ دلت پر بود ازش😂

اتفاقا اینو میبینم دست خودم نیست قفل میشه زبون و نگاه و...

هی چن بارم ب دوستام گفته چرا بهم سلام نمیده یا ازم بدش میاد چرا

من کلا دختر خیلی صمیمی و گرمی هستم و علاوه بر اون تا دلت بخواد شر و تخس😂😂😂

کلا اینو فهمیدم با پسر جماعت نباید حرف زد 

بزار اون شروع کنه حرفو تا بلکه حتی صب حرفم واست در نیاره

وای چ دلت پر بود ازش😂 اتفاقا اینو میبینم دست خودم نیست قفل میشه زبون و نگاه و... هی چن بارم ب دوس ...

نچ بدش نمیاد دلش میخواد ت نازشو بخری 

ت هم بزار ب همین خیال باشه😉😂

چه پسرا لوس شدن جدیدا

من همسر ایندمو خودم باید درست کنم گیر نمیاد ب مولا😂😂😂

نچ بدش نمیاد دلش میخواد ت نازشو بخری  ت هم بزار ب همین خیال باشه😉😂 چه پسرا لوس شدن جدیدا م ...

از کجا میگی خوشش اومده؟🤔

پس چرا دوستم گفته با همکارا ازدواج کن گفته با همکار دوست ندارم(همکار مجرد فقط من هستم )

ی سری تاپیکشو زدم خیلیا گفتن براش عجیبه اداب معاشرت بلد نیستی🥴وگرنه از خوش اومدن نیست

نگفتم بدش اومده کدوم پسری هست ک از دختر بدش بیاد؟؟😂😂

ببین کلی بت بگم پسرا جدیدا عادت کردن نازشونو بخری

مثال بزتم

همکلاسیم

هم کلاس زبانیم

دوست رل دوستم😐😂😂

پسر خالم

و.....

از کجا میگی خوشش اومده؟🤔 پس چرا دوستم گفته با همکارا ازدواج کن گفته با همکار دوست ندارم(همکار مجرد ...

ببین نمیگم خوشش اومده اما مطمعن باش بدش ازت نمیاد

منتظره تا نازشو بخری

ببین نمیگم خوشش اومده اما مطمعن باش بدش ازت نمیاد منتظره تا نازشو بخری

ی هم چین حسی دارم🤔

خب بگو چجوری باشم وقتی هست ک نظرش جلب شه،نمیشه ک سرسنگین ی گوشه وایسم ک

مخصوثا ک فک میکنه خیلی مغرور و سردم

ی هم چین حسی دارم🤔 خب بگو چجوری باشم وقتی هست ک نظرش جلب شه،نمیشه ک سرسنگین ی گوشه وایسم ک مخصوثا ...

ن خیلی شیک و متین باش سلام کرد سلام کن 

کاری داشت کار داشت باش

لباسای خیلی شیک بموش منطورم اینه جلف نپوش  خودتو اراسته نگه دار

با ی برخورد صمیمی با دیگر اعصای محل کارت کاری کن اینم بیاد سمت