2777
2789
عنوان

بد زایمان

107 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من نزدیک یه ماهه زایمان طبیعی کردم اما هنوز از روز اول نمیتونم بشینم بلند شم مهره اخر کمرم دمبالیچم به شدت درد میکنه طوری که اصلا نمیتونم تکیه بدم بچمو بقل کنم یا دراز میکشم درد دارم کسی هست مثل من بوده باشه خیلی درد دارم نمیدونم چیکار کنم

بخاطر فشار زایمان هست.با روغن سیاه دونه ماساژ بده آروم.کمرت رو گرم نگه دار

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

آره عزیزم نگران نباش طبیعیه چند ماه بعد درست میشه بعد یکسال حتما ورزش برو که استخوان هات نرم بشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
اصلا صدا میده اینور اونور میره نکنه ترک خورده

نه نگران نباش استخوان هات از هم باز شدن طول میکشه تا بسته بشه اونم غضروفاته ولی برای اینکه خیالت راحت بشه اول برو پیش دکتر زنانت بعد برو پی ارتوپد یک عکس بنویسه برات

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …