2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکن خواهرم بدتر میشه بالاتراز خدا نداریم به اون توکل کن

خودمم اصلا دوست ندارم سمت این چیزا برم

ولی به بن بست بدی خوردم هرچه قدر دعا میخونم خداجوابم نمیده نمیدونم چیکار کنم😔

عزیزم حتمن خیرت همینه اصرار به چیزی نکن شاید برگرده کارت بدتر شه اوضاعت خراب تر شه بسپار به خدا اون ...

حاضرم بدبخت بشم ولی بهش برسم خیلی دوسش دارم خیلی دارم عذاب میکشم😭

شما از دعایی حاجت گرفتید؟؟

حاضرم بدبخت بشم ولی بهش برسم خیلی دوسش دارم خیلی دارم عذاب میکشم😭 شما از دعایی حاجت گرفتید؟؟

اره منم ناموس کفتار گرفتم مهر مار گرفتم انواع طلسم و دعا های مختلف و گرفتم ولی هیچ کدوم دوام نداشت همشو انداختم بیرون الان به جای رسیدم که میگم فقط خدا  نیروی مطلق خود خداست این ها همش موقت کار میکنن دائمی نیستن

اره منم ناموس کفتار گرفتم مهر مار گرفتم انواع طلسم و دعا های مختلف و گرفتم ولی هیچ کدوم دوام نداشت ه ...

حتی موقت هم باشه مشگلی نیس فقط میخوام برگرده😔

ازکجا گرفتید توروخدا بهم شمارشون میدید

حتی موقت هم باشه مشگلی نیس فقط میخوام برگرده😔 ازکجا گرفتید توروخدا بهم شمارشون میدید

الان داغی وقتی عشقت بخوابه حالیت میشه چه خاکی گذاشتی سرت دوست عزیز من آینده ی تو هم منم مثل تواون لحظه فقط به حالم فکر میکردم انجام دادم وقتی تب عشقم خوابید فهمیدم چه خاکی تو سرم کردم  دیگه جای برای برگشت ندارم من موندم و زه دنیا افسوس۷😞

مگه چیشد عزیزم😥

۸سال زندگی میکنیم یه پسر ۷ ساله دارم اصلا حرفه همو نمیفهمیم دنیاهامون فرق کرده اوایل ازدواج عالی بود رفته رفته اخلاقش عوض شده ۱۰ سال تفاوت سنی داریم فقط اوایل زندگی خوش بودیم یعدش رفته رفته فرق کرده عشقش خوابید اگه الان برگردم به قبل هیچ وقت این اشتباه رو انجام نمیدادم