2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه قرضی عزیزم عوارض نداره؟یعنی با کاندوم باردار شدید؟

عزیزم فقط و فقط کاندوم...

قرص خیلی عوارض و ضرر داره..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

چه قرضی عزیزم عوارض نداره؟یعنی با کاندوم باردار شدید؟

نه من بعد عروسی کلا کاندوم امتحان نکردم تو عقدمم رابطه کامل نبود واسه همین اطلاعات درباره کاندوم درست ندارم قرص ال دی مصرف کردم ولی وقتی یکدفعه قبل تموم شدن ۲۱ عدد قطش کردم تو یک ماه سه بار پریود شدم و رفتم دکتر به مدت دوماه هورمونم بهم ریخت عوارض داره به لکه بینیم افتادم

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
من همرو امتحان کردم تقریبا سیپرو ترون کامپاند بهم ساخته

چاق نمیکنه؟؟؟

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘

قرص عوارض داره چون هورمونه

کاندوم باید خیلی مراقب و از اول رابطه باشه

طبیعی خودش یه جور اقدام هست

ایودی خطرناکه و بارداری خارج رحم میده

وازکتومی دائم هست

دیگه خود دانی

امضای من آیه ۳۹ سوره یونس و حدیث امام صادق بود ولی نی نی یار به علت طرح مباحث سیاسی هم امضا رو پاک کردن هم منو تعلیق کردن. فکر کنم توی امضا فقط باید به بقیه فحش داد اگه قرآن و حدیث بنویسیم تعلیق میشیم🥲🥲🥲

چاق نمیکنه؟؟؟

ببین اینا هیچ کدوم چاق نمیکنه ممکنه اشتها رو زیاد کنه که میتونید قبل خواب بخورید بخوابید.

اگرم چاق کنن واسه احتباس اب در بدنه که نهایت میشه ۲کیلو.

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛