2821
2789

فکر نکنم زده روییت نشد

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم.

الان که عکس رنگی انداختی لوله هات بازه و بهترین موقع برای بارداری هست. انشاالله که باردار میشی. برای اینکه دوباره عفونت باعث بسته شدن لوله هات نشه از اولین روز پریودت شروع کن هر روز یک کپسول داکسی سایکلین بخور خیلی عالیه. روزی یک عدد فقط در دوره پریودی از روز اول

من واقعا ازش معجزه دیدم

سلام عزیزم. الان که عکس رنگی انداختی لوله هات بازه و بهترین موقع برای بارداری هست. انشاالله که بارد ...

ب نظرت لوله راستم باز شد؟؟

آخه مایع ازش بیرون نمیومد، چند بار تزریق کرد؟؟

سلام عزیزم. الان که عکس رنگی انداختی لوله هات بازه و بهترین موقع برای بارداری هست. انشاالله که بارد ...

شما خودت عکس رنگی انداختی؟؟

اینکه سمت راستم بعد از عکس رنگی خفیف درد میکنه نشونه خوبیه یا....؟؟

سلام وقتتون بخیر 

ببخشید مزاحم شدم من یه سوال داشتم🥺🙏

من تو نت درباره ی نبض زدن در واژن سرچ کردم که تاپیک شما اومد میشه لطفا بگید چجوری خوب شدید شما و برای چی بود؟