2777
2789
عنوان

بلاتکلیفی در رابطه ازدواج

886 بازدید | 40 پست

سلام عزیزان دلم☺

من حدودا ۴ ماه میشه با یه آقایی که دوسال از خودم کوچیکتره آشنا شدم 🙂و ایشون ازهمون اول قصدشون ازدواج بود یعنی طرز آشنایی ما دوستی نبودااا،ایشون پلیس هستن و من رفتم سمتشون فقط برای اینکه یک سوال بپرسم و تلفنم رو گرفتن صرفا برای سوالاتم راجبه کلانتری محل

از همونجاها شروع شد تاااالان که همدیگرو خیلی دوست داریم ☺😍و هردو معتقد هستیم و حتا دستای همدیگرم لمس نکردیم و نظرمون اینه که ازدواج کنیم خانواده هامونم درجریانن و خواهراشون تلفنی باهام صحبت کردن😶

من دیگه نمیتونم صبرکنم وهربار که میگم میگن میایم یه کم صبر کن ولی چقدر دیگهههه آخههههه😦

چندروزپیشم خواهرشون با مادرم تلفنی صحبت کردن که اینهفته میایم ولی اصلن فکرمیکنم خبری نیست☹

چندبارم من گفتم تکلیفمو روشن کن با بحث و داد☹☹

دیگه نمیدونم چیکارکنم دارم خسته میشم،دوس دارم دستاشو بگیرم☹☹

من متولد ۶۶ هستم ایشون ۶۸

من یک ازدواج ناموفق داشتم و یک پسر دوازده ساله که با پدرش زندگی میکنه همه اینارو گفتم بهشون

زشته هربار من بپرسم کی میاین کی میاین😔

دیگه نمیدونم چیکارکنم دوسش دارم😓

هله دان دان دان😌

اگه کیس دیگه ای نداری عجله نکن تا بیاد

شاید مشکلی داره

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴ ماه خیلی زوده والا ما ۴ سال دوست بودیم این ناله ها رو نکردیم

ماقصدمون اصلن دوستی نبود و از اول ازدواج بود واینکه تو این زمان نتونی کسی رو که دوسش داری رو از نزدیک دست بهش بزنی فشار روحی روانی داره

خودشم ما ۳۴ سالمونه دورانِ دوستی از ما گذشته زشته برامون اصلن

هله دان دان دان😌
بعله زشته هی میپرسی ببخشید عزیزم شما ک نوجوون ۱۸ ساله نیستید ک اینقد عجله دارید صبر کنید ۴ ماه ک چیز ...

چون نوجوون نیستیم عجله دارم،ینی دیگه وقتی ندارم که تلف کنم برای ددر دودور و کافی شاپو اینا

خودشم اینکه اصلن هدفمون ازدواج بود نه این چیزا.خودشم مخالف این چیزاست اصلن

اما نمیدونم چرا اینقدر لفتش میده☹

هله دان دان دان😌
ماقصدمون اصلن دوستی نبود و از اول ازدواج بود واینکه تو این زمان نتونی کسی رو که دوسش داری رو از نزدی ...

شما دیگه زیادی احساساتی هستین 

عجیبه ، تجربه هم دارید ، چطور بعده ۴ ماه قطعا میگید میخوام باهاش ازدواج کنم 

خوب بشناسیدش

درخواست دوستی قبول نمیکنم
عزیزم مردا از زنی که هی بگه کی میای منو بگیری اصلا خوششون نمیاد یکم دیگه فشار بیاری رفته مرد باید ...

منم میخام تکلیفمو روشن کنه عزیزم اگه میخاد بمونه بمونه اگه میخاد بره بره اما اینجوری یه لنگ درهوااا☹☹

هله دان دان دان😌
شما دیگه زیادی احساساتی هستین  عجیبه ، تجربه هم دارید ، چطور بعده ۴ ماه قطعا میگید میخوام باها ...

چون فکرمیکنم اهل دودو این چیزا نیست میبینمم ساده و صادقه

اینم که هرکی بیاد رو رد کنم که تا آخرعمرباید تنها بمونم من میگم هرچیزی راه خودش رو داره حتایی آشنایی برای ازدواج و این راهش نیست باید در حضور خانواده ها باشه خودشم همه اینارو قبول داره ها ولی دست دست کردنش برای چیه نمیدونم ازهمه بدتر اینکه تکلیفم  چطورروشن کنم بدتر ازون

این حقمه خوووو😑

هله دان دان دان😌