11setayesh مدیر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3872 عنوان تخمک گذاری | مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 16 پست سلام من دچار تخمدان پلی کیستیک هستم و پریودی نامنظم و افزایش وزن شدید ...اخرین پریودم تاریخش ۱ ابان خون ریزی قهوه ای داشتم چهار الان خونریزی قرمز تا ۹ ابان بعد اون دیگه تا ۱۸ آبان خونریزی قهوه ای داشتم .نمیدونم پریودی بعدیم کی هست. دیشب رابطه داشتم محافظت نشده خواستم ببینیم ممکنه تاریخ تخمک گذاریم باشه چطوری محاسبش کنم. قرص اورژانسی خریدم بخورم نمیدونم مصرف کنم یانه. توروخدا راهنمایی بفرمایید که چکارکنم.کسی دمیدونه؟؟؟ 1400/09/01 | 14:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
11setayesh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3872 منم بخاطر پلی کیستیکم خیییلی چاق بودم رفتم دکتر یه سری قرص متفورمین داد ۱۰ کیلو کم کردم بعدم ک ... خب میگن متفورفین قندمیاره
سنگفرش_بارون_خورده عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 1498 والا رژیم کاهش وزن گرفتم این بلا سرم اورد تو یکسال ۲۰ کیلو اضافه کردم چطوری اضاف کردی؟؟ عزیزم بعد رژیم هم باید رعایت کنی تا برنگرده وگرنه بدتر میشه خدایا همون که میدوني 💕