2777
2789

اینشات 

یا 

کاین مستر

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نصب کردم اونی که مد نظر دارم نیست

اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم که میخواید متن به ویدیو یا عکس اضافه کنید ،قطعا داره، من پیج اینستا دارم و محتوا رو با همین اینشات درست میکنم. 

شاید شما هنوز به اندازه ی کافی با جزییات این برنامه و طرز کارش آشنا نیستید . پیشنهاد میکنم آموزش استفاده از اینشات رو توو گوگل سرچ کنید و ویدیوی آموزشی رو ببینید تا بهش مسلّط بشید و کارِتون راه بیوفته. 

اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم که میخواید متن به ویدیو یا عکس اضافه کنید ،قطعا داره، من پیج این ...

عزیزم ۳ساله بااین برنامه کار کردم وکلا آشناام،ببین یه صفحه ای میاد وحروف تک به تک از بالا داخل کادر میاد واسم دانش آموز کامل میشه وخیلی افکتهای رویایی داره ومناسبه دانش آموزه