2777
2789
عنوان

گوشی همسرم

146 بازدید | 17 پست

سلام خیلی ناراحتم چیکار کنم!

منو همسرم اصلا کاری ب گوشی همدیگه نداریم ولی من وقتی خواب باشه بعضی مواقع فقط پیامای یکی از خواهراشو چک میکنم چون بدذاته و باهم قهریم و رابطه ای نداریم دیشب بعد از یکماه از سر کار برگشته گوشیو چک کردم یکی از همکارای خانمش رو هم دوس نداشتم زیاد باش چت کنه میخوندم پیاماشو اینم دیشب چک کردم پیاماشون اوکی بود از آخر ک میخوندم همینجور ک میرفتم پیامای بالاتر یهو یکم صمیمیت دیدم بین پیاما خیلی شوک شدم ....😟نمیدونم چه کنم خانومه مجرد هست

منو و مامان و بابا اين ٩ماه رو با آرامش و سلامتي سپري كنيم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسکرین

نگرفتم 

ولی خب این بود::

خانومه عکس از شهری که میرن سرکار فرستاده بود دوتا عکس سومی هم عکس از خودش بود بعد همسرم نوشته بود جان 

چقد لاغر شدی اونم نوشته بود نه بابا چاق شدم همسرم نوشته بود عجب هیکلی ساختی اونم گفته بود وااای آقای فلانی همسرمم نوشته بود چیه خب یهو دلم خواست 😐

بگو دوست نداری با همکارش اینقد صمیمی بشه و دیگه تکرار نشه

آخه نمیدونم چجوری بگم نمیخوام بگم گوشیشو چک کردم ولی میخوام یجوری بهش برسونم مثلا بهش بگم راسی عکس فلان همکارتو نداری ببینم چه شکلیه 

نگرفتم  ولی خب این بود:: خانومه عکس از شهری که میرن سرکار فرستاده بود دوتا عکس سومی هم عکس از ...

😑😑😑😑وای خدا الان همسرت زنده هس؟؟

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗
نگرفتم  ولی خب این بود:: خانومه عکس از شهری که میرن سرکار فرستاده بود دوتا عکس سومی هم عکس از ...

وایییییییییییییی وایییییییییییییی خاک تو سرش

من تپش قلب گرفتم تو چی کشیدی خواهر 

بمیرم برات 

دلش خواسته که بره باهاش بخوابه وایییییییییییییی

شوهرت چقدر اب زیرکاهه 

وایییییییییی خیلی بی حیا چت کرده 

جلوی خودش  گوشیشو به یه بهانه بگیر و جلو خودش نگاه کن و بزن تو روش من جات بودم آتیش میزدم شوهرمو 

خب چیشد بعدش

😅تو خیلی حساسی عزیزمهیچی دیگه بهش گفتم ک اینجوره گفت نه اشتباه میکنی من خواستم ایستگاهش کنم مسخرش کرده بودم و فلان منم گفتم مطمئن باش همیشه چکت میکنم اگه پیاماتم پاک کنی میفهمم ک یچی داری پس پاک نکنو کلی ناراحت بود و هی میگفت نباید گوشیمو میخوندی منم گفتم دیگه باید اطرافمو خوب بشناسم دیگه کلی شرمنده بود و خجل  انگار خجالت میکشید نگام کنه حتی بخاطر اینکه من این آتورو ازش گرفته بودم 

خب چیشد بعدش

همشم میگفت ناراحتم که درمورد یفکرایی کنی این همش سوتفاهم و من کاری نکردم و فلان

😅تو خیلی حساسی عزیزمهیچی دیگه بهش گفتم ک اینجوره گفت نه اشتباه میکنی من خواستم ایستگاهش کنم مسخرش ک ...

آخی خواهر که چقدر تو ساده ای 

من خودم مردا رو میشناسم این لحن حرف زدن لحن ایستگاه کردن نبود لحن شوخی بود اونم شوخی بی حیایی

خب چیشد بعدش

منم گفتم من حواسم ب همه چی هست اگه پا کج بذاری میفهمم من از تو زرنگترم خرخره تو میجوأمالکی هم گفتم شماره دختره رو برداشتم اگه خطایی دیدم زنگ میزنم رسواش میکنم.

شوهرم اصلا رنگش زرد شد ترسید لال شد و همش میگف من ازین دختره بدم میاد اصلا و فلانه