2777
2789
عنوان

حرکت جنین

111 بازدید | 10 پست

سلام دوستای گلم من هفته 30 بارداریم از دیروز نی نیم خیلی کم تکون می‌خورد و از دیشب میشه گفت اصلا تکون نخورد صبح رفتم مرکز بهداشت ضربان قلبشو چک کرد و شکممو معاینه کرد گفت مشکلی نداره حالا به نظرتون بیمارستانم برم؟ چرا حرکاتش کم شده؟ 🥺

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون دیروز خیلی تکون خورده الان خستس خوابیده

آره روزه قبلش خیلی تکون می‌خورد البته کلا خیلی تکون میخوره یدفعه کم شد 

جاش یکم تنگ شده,نه نگران نباش دیگه نمیخواد بری ولی خب حواستم باشه یه چیز شیرین بخور دراز بکش 

آره الان که از بهداشت اومدم داره تکون میخوره قشنگ گذاشت منو دق کش کرد بعد شروع کرد😂

آره الان که از بهداشت اومدم داره تکون میخوره قشنگ گذاشت منو دق کش کرد بعد شروع کرد😂

خب خداروشکر,هر وقت احساس کردی تکون نمیخوره زود استرس نگیر دائما تو خونه شکلاتی چیزی داشته باش که هر وقت دلت بابت تکوناش لرزید بخوری بعد به پهلوی چپ دراز بکشی یکم بگذره تکون میخوره,ولی خب مواظب باش هی نری بخوری خدایی نکرده قند بگیریا😅و اینکه دیگه مثل سابقم تکون نمیخوره که,الان جاش تنگ شده 

خب خداروشکر,هر وقت احساس کردی تکون نمیخوره زود استرس نگیر دائما تو خونه شکلاتی چیزی داشته باش که هر ...

آره درسته استرس ندارم اما خب تکون نمی‌خورد واقعا هرچی هم میخوردم دیگه رفتم و اومدم تکون خورد 

خوب باید یه آبمیوه وچیزای شیرین بخوری،نی نی کوچولوت فشارش افتاده برهمین تکون نمیخوره،شیرین بخوری دوب ...

ممنون عزیزم❤️ آره حتما