نیما۷۷۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 18 عنوان چیکار کنم 82 بازدید | 14 پست سلام خسته نباشید من خیلی استرس اضطراب دارم راهی برای درمانش هست 😞😔 1400/09/01 | 10:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92275 سلام سلامت باشی اینجا مطب نیست عزیزم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
امی_واینهاوس عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 6910 باید فهمید دلیلش چیه بهتره بری پیش روانپزشک یا روانشناس شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
نیما۷۷۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 18 سلام سلامت باشی اینجا مطب نیست عزیزم مگه من گفتم مطبه سوال پرسیدم
ریحانگلی۲۰ عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 6846 چندسالته ؟ در چه مواردی اضطراب داری ؟ درسی یا...؟ آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92275 مگه من گفتم مطبه سوال پرسیدم زنونس حاجی همینم چون فکر کردم دختری گفتم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
نیما۷۷۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 18 چندسالته ؟ در چه مواردی اضطراب داری ؟ درسی یا...؟ در همه چی از خودم متنفرم از همه چی از افراد جامعه میترسم فن بیان ضعیفی دارم نمیفهمم چجوری برخورد کنم با افراد از جمع ها دوری میکنمـچون نمیتونم صحبت کنم
نیما۷۷۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 18 زنونس حاجی همینم چون فکر کردم دختری گفتم اینجا زنونس؟
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92275 اینجا زنونس؟ بله پس نه سایت بارداری مردونس کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
ریحانگلی۲۰ عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 6846 در همه چی از خودم متنفرم از همه چی از افراد جامعه میترسم فن بیان ضعیفی دارم نمیفهمم چجوری برخورد کنم ... خب این یکم از روابط عمومیه به نظرم روش کار کن بهتر میشی نگاه کن دوباره کامنتتو مدام گفتی نمی تونم صحبت کنم و.....بزن گوگل راه های افزایش اعتماد به نفسو اجتماعی شدن یا روابط عمومی کار کن روی خودت قطعا بهتر میشی نگران نباش آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹