2777
2789

پدرشوهرم الان چندساله از زمان مجردی شوهرم ماشین نخریده 

از ماشین شوهرم استفاده میکنه

حالا هم ک ما عقد کردیم هرجا میخایم بریم باید با اون هماهنگ کنیم چون ماشینو با خودش میبره سرکار از صبح تا حداقل شش بعد از ظهر ماشین دستشه 

کلی کارامون عقب میفته

مثلا امروز خاستم برم خرید خیر سرم شوهرم اول باید ببره باباشو برسونه سرکار بعد بیاد سراغ من الان یه ساعته حاضر نشستم تا بیاد 

خسته شدم بخدا

نگید پول نداره و گناه داره و فلان چون میدونم پولم داره ولی دلش نمیاد بخره میگه ماشین فلانی هس دیگ براچی بخرم 

شما بودین چیکار میکردین بخدا عاصی شدم😔😢

بقیه پدرشوهر واسشون ماشین میخره ما برعکسیم ماشینم داریم باید بدیم دست اون 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت رانندگی یاد بگیر ماشین دست تو باشه باید با پنبه سر برید

رانندگی بلدم 

چجوری میشه بیشتر توضیح بدی؟

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
رانندگی بلدم  چجوری میشه بیشتر توضیح بدی؟

خوب به بهونه ای اخر شب بگو ماشین بیار من ببرمفردا  کار دارم کلاسی میرم سرکاری چیزی پیدا کن  و هی بپیچون دوست من حتی از دوس پسرش یه هفته ماشین میگیره میمونه اگه هم نداد موقع دو نفره با شوهرت بگو ماشین میخوای باید رو مخ همسرت کار کرد عادت کردن 

خوب به بهونه ای اخر شب بگو ماشین بیار من ببرمفردا  کار دارم کلاسی میرم سرکاری چیزی پیدا کن &nbs ...

مرسی عزیزم فک کنم این راه خوبی باشه