2777
2789
عنوان

کدوم لقب؟

196 بازدید | 16 پست

کدوم لقب بهتره؟ خودتونم ایدا خلاقانه داشتین بزارید لطفا 

تعداد رای : 15
نظرسنجی
gun
5
33%
bad
3
20%
anormal
2
13%
ایده ی خودمو مینویسم
5
33%
تو نگاه باز تاب عمق یه رویاست ....!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکدوم آخه مگه تو گنگستری لقب داشته باشی

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

اینا چ لقباییه ما به اینا میگیم فحش

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

داوود ززز

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
لازم دارم حالا

Angel دکتر فرشته

shimmer نور ملایم و لرزان

angelic فرشته گون

Rose Rain باران گل رز

Angel Of Memories فرشته خاطرات

n0y0u تو نه!

Queenie ملکه، بانوی سلطنتی

Emerald زمرد

butterfly پروانه

Fairy Fresh پری با نشاط

Silvermoon ماه نقره ای

sweetie مامانی

crony دوست صمیمی

PrincessLand سرزمین پرنسس

Red Queen ملکه سرخ

Doll Face صورت عروسکی

Lady Dracula بانوی دراکولا

My Beloved عشق من!

Barbie باربی

Lioness شیر زن

Wonder woman زن شگفت انگیز

Fluffy پر مانند

Bambi بامبی

Chica دختر (به زبان اسپانیایی)

Miss Independent خانم مستقل

First Lady بانوی اول

Flawless بی عیب و نقص

Shadow سایه

Goldfish ماهی طلایی

Cougar گربه وحشی پشمالو

Minion مینیون

Spicy تند و تیز

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح