2777
2789

چند روزه منو بزور آوردن شهرستان هوا فوق العاده سرده تو این سرما دارم لرز میزنم میرم خونه این و اون امشبم ینفر سرماخورده بود اومد روبوسی کرد باهام بقیه هم دورم نشستن خدایا بهم رحم کن یعنی سالم میرسم خونمون ؟؟؟؟ خدایا میشه منم ازدواج کنم بتونم واسه زندگی خودم تصمیم بگیرم بزور نبرنم جایی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔😢😢😢😰😰😰😰😰😑😑😑😑😕😕😕😕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نترس منم همین فکرو میکردم حالا شوهرم به زور اینور اونور میبرتم:|

تیکر عروسیمه👰‍♀️👨‍💼 بچها من ۲۳ سالمه ۱۶ سالگی با شوهرم دوست شدم خوانواده شوهرم اصلا مایل به مم نبودم و بعد از ۳ سال سختی بهم رسیدیم بعد از نامزدی هم راضی به عقدم نبودن ۱ سال عقد بودم بعد ۳ سال عقد و سختی زیاد حتی تا پای جدایی هم رفتیم ولی بخاطر علاقه شدید برگشتیم بهم من تک فرزندم خواهر ندارم شما خواهرای من باشید برام دعا کنید عروسیم خوب پیش بره زندگیم‌ رنگ ارامش بگیره

الهی

مایعات زیاد بخور ابمیوه  طبعی و میوه بخور سیستم ایمنیتو قوی کن

خب رسیدم ب ۹۹/۹/۹ تنها کار خاصی ک میتونستم بکنم تو این تاریخ خاص ساخت اکانت رند بود تو اخرین تاریخ رند قرررررررن😎😂

تو هیچوقت نمیتونی خودت برای خودت تصمیم بگیری مگراینکه تنها زندگی کنی ازدواج هم کنی باید باهاش مشورت کنی یه جاهایی اون کوتاه بیاد یه جاهایی تو 😁

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

خونوادم الان تهرانن خونه عمو م

من نرفتم 

مجبورم نمیکنن ب کاری 

اولا میکردن اما من گوش نمیدادم کولی بازی در میاوردم دیگه بی خیالم شدن

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
بنظرتون زنده میمونم ؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دور از جونت خدانکنه

فک کن سرما خورده فکر منفی اصلا نکن

خب رسیدم ب ۹۹/۹/۹ تنها کار خاصی ک میتونستم بکنم تو این تاریخ خاص ساخت اکانت رند بود تو اخرین تاریخ رند قرررررررن😎😂