2821
2789
عنوان

دندون نوزاد

124 بازدید | 16 پست

سلام بچم سه روزه اسهال داره و اولش یکم تب داشت الان تبش خوبه ولی هنوز اسهال داره بنظرتون برا دندونشه یا ویروسی هست؟؟شیش ماهشه هنوز دندونی در نیاورده

دندون

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تب و اسهال برای دندون نیست بچه لثه اش میخاره هر جی دم دستش باشه میکنه دهنش اسهال میشه اگه خوب نشد بب ...

حتما ولی میخواستم ببینم برا دندونشه یا نه بچه اولم هشت ماهگی دندون در اورد نمیدونم دخترم مثل خواهرش میشه یا نه

حتما ولی میخواستم ببینم برا دندونشه یا نه بچه اولم هشت ماهگی دندون در اورد نمیدونم دخترم مثل خواهرش ...

نمیدونم بچه من الان هشت ماهشه از چهارماهگی لثه اش میخارید از شش ماهکی تا ژل لثه نزنم نمیخوابه انقدر درد داره ولی هنوز هیچی در نیاورده امروز بردم دکتر گفت عاذیه

نمیدونم بچه من الان هشت ماهشه از چهارماهگی لثه اش میخارید از شش ماهکی تا ژل لثه نزنم نمیخوابه انقدر ...

اره برا بعضیا چهار ماهگی هم دندون میارن ولی دیر دندون در بیاد بهتره زخمیم نمیکنه😁

نمیدونم بچه من الان هشت ماهشه از چهارماهگی لثه اش میخارید از شش ماهکی تا ژل لثه نزنم نمیخوابه انقدر ...

قبل اسهالش دوبار یکم سرلاک بهش دادم شاید برا سرلاک اسهال گرفته بچم

قبل اسهالش دوبار یکم سرلاک بهش دادم شاید برا سرلاک اسهال گرفته بچم

سرلاک که اسهال نمیاره ببین بثشون بخاره همه چیز رو میکنن دهنشون همون دستش ممکنه به حایی خورده کثیف بشه بکنه دهنش معنیش این نیست تو مواظبنبودی معمولا پیش میاد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز