وای چقد بد براچی حتما برید پیش کسی فال بگیره براتون
دکتررفته بابام عمومم هست بایدحواسمون ب خابشون باشه توخاب نفسشون درنمیاد صدای ترسناکیم میدن همین بختکه
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
بختک به ادم های سیاه میگن که خیلی انرژی پایینی دارن و اونا توی خواب خودشون رو میذارن روی ما که انرژی بگیرن برن بالا تر و چون توی ما توی خواب و بیداری هستیم اونارو میبینیم و اینکه اصلا ازاری ندارن بهشون بگیرم برو میرن و شما وقتی بختک یا همون ادم های سیاه میوفتن روتون اصلاااااا نترسین چون همین ترس باعث انرژی گرفتن اونا میشه اروم بهشون بگید برو میرن 🌱
اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀 این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
مرسی گلم از اطلاعاتت ولی من گاهی بشدت مقاومت میکنم و میخام ک برن اما نمیرن حتی صداشونم مینوم ...
اصلا نباید ترسید اروم باش بهشون بگو برو میرن اونا از ترس انرژی میگیرن
اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀 این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
اخه نمیسه حرف زد اون موقع تکون هم نمیشه خورد درواقع یه فلج میشه ادم تو خواب واس همین ...
فقط باید ارامش خودتو حفظ کتی چون اونا اصلا نمیتونن اسیبی به انسان بزنن
من توی خواب بیدار میشم ولی توی خواب بیدار شدم ناخوداگاه بازم تلاش میکنم بیدار شم از خواب اخرین بار 3بار از خواب بیدار مییشدم ولی تو خواب بودم نمیدونم این چه مریضی هست هر چی زمانش بیشتر میشه ترسناکتره اخرین بار خیس عرق شده بودم یکجورای بعد بیدار شدن چند دقیقه از درون میپاشه ادم هیچی اینقدر ترسناک نیست