اره واسه من تقریبا دیگه عادی شده اما قبلا واقعا میترسیدم مخصوصا شبایی ک تنها میموندم خونه الان عادی شده فقط تونستم از شر بختک نجات پیدا کنم اما بقیه رو ن
وای اره زیاد هروقت شوهرم زود ساعت ۴اینابره کار من بختک میگیرم چشمم نیمه باز ن صدام درمیاد ن تکون فقط صدای ترسناک باخفه شدن خیلییییییی بده
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
آره یک بار بچه بودم ولی من دیدمشون قشنگ یدونه هم نبود چندتا قد کوتاه بودن و انگار روحم از بدنم جدا ش ...
نمیشه دیدک
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
نمیدونم چی بودن ولی دیدمشون خفم کردن هرچی جیغ میزدم صدام نمیومد 🙂
خیلی بده من چشام نیمه باز یچی انگارمیره میاد وای تصورشم ترسناکه
من چندین بار حتی تومجردیم تو اتاقم تنها میخوابیدم بابای من ک همش تو خاب خفه میشه من اونجاباشم تندمیدوهم برقارو روشن میکنم تانفسش بالامیاد