2777
2789
عنوان

دلبری دختربچه ها😍😋

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 38 پست
یکماهشه دخملم😅 تنها دلبریش اینه صدای باباشو میشنوه چشاشو باز میکنه زود😂😍

عزییییزم من مردم براش که😍😋😂

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله خدا یه کوچولوی نازو خوشگل قسمتتون کنه..😍

قربونت 😍⁦❤️⁩

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡
دخترم ماه دیگه سه سالش میشه تا باباش میاد میدوعه میره بغلش بوس میده. بعد میگه مامان بدو چای بیار دیگ ...

عزیززززمممم بدین بخورمش😍😂

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
اهنگ میزاره صدا میکنه بابا بابا . بعد میرقصه برای باباش

ووووشششش😍😂

دختر من منو باباشو پیش هم میبینه غش می‌کنه بعد از غذا به باباش میگ دستت درد نتونه خخخخ

😍😍😍😍

میگه بریم ددر ناز میکنه میرقصه تا باباش ببره . رقصو دوست داره کلا😅

خدا حفظش کنه عزیزم😍😋