2777
2789
عنوان

دلبری دختربچه ها😍😋

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 38 پست
الهی به سلامتی

قربونت

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر ندارم 😐 اصلا بچه ندارم 🥺 

برادرزاده شوهرم 4 و خوردی سالشه بهم میگه عمو مال من بود تو چرا اومدی گرفتیش 😐

من هم با گشاده رویی عذرخواهی میکنم 😃

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡
من هنوز با این سنم واسه بابام خودمو لوس میکنم😁 مامانم میگه تو هووی منی

😍😂

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️

دخترم ماه دیگه سه سالش میشه تا باباش میاد میدوعه میره بغلش بوس میده. بعد میگه مامان بدو چای بیار دیگه بابا خستس. امروز چای با قند اوردم‌ گفت شما نمیدونی بابا کیک میخوره با جای گرسنشه؟ چرا حواست نیست؟ شوهرمم دل و قلبش رفته بود. شوهرم میشسنه رو مبل دخترم بالشت میاره میگه بابا کوسن پولکی نزار اذیت میشی

آخی عزیز دلممم😍😋

فدات

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

تا باباش میادگزارش میده از احوالات برادرش 😂😎

بارون میاد میگه بابا میدونم سردت میشه میری بیرون از خونه.

بهارااااانم؛ کوچه شکوفه بن بست بهار.                                    🍇منو انگور یاقوتی هام🍇
دختر ندارم 😐 اصلا بچه ندارم 🥺  برادرزاده شوهرم 4 و خوردی سالشه بهم میگه عمو مال من بود تو چر ...

انشالله خدا یه کوچولوی نازو خوشگل قسمتتون کنه..😍

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
بابا رو بی خیال یه خواهر زاده ی دختر دارم اولین بار رعد و برق رو دید ترسید  گفتم نترس مگه من ...

شیطوون😂😂😂😂