2777
2789

پیش خدای خوبم برام دعا کنید لطفا

دعا در حق دیگری اثر داره😭😭❤

دعا کنید زودتر برم سر زندگیم دلم برای زندگیم تنگ شده😭😭😭 لایک کنید منم براتون صلوات بفرستم 💜💜❤🌷🌷

لطفا سوال نپرسین فقط ازتون میخوام واسه زندگیم دعا کنید که زودتر همه چی و خدای مهربونم درست کنه قشنگ کنه 😭😭❤❤❤

انشالله خدای مهربونم زود زود زندگیمو نجات بده معجزه کنه؛ بیام اینجا تاپیک بزنم برای حاجت دل همتون یاسین بخونم😭❤

من به معجزه گر بودن خدای مهربونم ایمان دارم ❤

لطفا یه صلوات واسه درست شدن زندگیم بفرستین بیشتر از ۲ ساله منتظرم دعا کنین زودتر همه چی درست شه خدای مهربونم زندگیمو نجات بده ❤ خدای خوبم معجزه کن ؛ زندگیم شیرین شه 💜 تو تنها کسی هستی که میتونم بهت اعتماد کنم ❤ خدای مهربونم ❤ ای معجزه گر؛ معجزه کن ❤ ای تنها امید من؛ ناامیدم نکن ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا گلم

مرسی مهربونم منم براتون صلوات فرستادم حاجت روا باشین

لطفا یه صلوات واسه درست شدن زندگیم بفرستین بیشتر از ۲ ساله منتظرم دعا کنین زودتر همه چی درست شه خدای مهربونم زندگیمو نجات بده ❤ خدای خوبم معجزه کن ؛ زندگیم شیرین شه 💜 تو تنها کسی هستی که میتونم بهت اعتماد کنم ❤ خدای مهربونم ❤ ای معجزه گر؛ معجزه کن ❤ ای تنها امید من؛ ناامیدم نکن ❤
مرسی مهربونم منم براتون صلوات فرستادم حاجت روا باشین

مرسی نرگسی 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔
چشم 

مرسی عزیزم انشالله نگاه خدا همیشه بهت باشه منم برات صلوات فرستادم

مرسی عزیزم انشالله نگاه خدا همیشه بهت باشه منم برات صلوات فرستادم

قربونت 

شازده کوچولو زندگی قشنگی داشت !گل رُزِش رو با همه بد خُلقی هاش دوست داشت :)    https://t.me/aramesh_aram0  چنل نوشته هام🕊
2790
2778
2791
2779
2792