2777
2789
عنوان

جدایی

214 بازدید | 26 پست

روز پنجشنبه بهش گفتم اگه خیلی مایلی به جدایی باشه جدا میشیم براش یه نامه نوشته بودم با قرآن عقد و حلقه ام گذاشتم براش دادم بهش بعد با بغض پیغام داد با حال بد خداحافظی کردیم قرار شد کارای منم وکیل بکنه دارم خفه میشم از بغض و ناراحتی تو رو خدا فالگیر خوب یا کسی که پیش بینی بلد باشه نمی‌شناسید بخدا عقلم به جایی قد نمیده بلکه یکی بتونه پیش بینی کنه

هر دعایی و ختمی برداشتم آشتی نشد تو رو خدا نگید ولش کن یا قضاوت بابا زندگیم بوده دلم سوخته آتیش گرفته

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

جدایی ب این راحتیام نیس.. حلقتو بزاری اونم بغض کنه.. تموم نمیشه ک.. کلی مراحل داره.. کلی بزرگترا واس ...

مامانش بیشتر فوت آتیش می‌کنه تا بخواد واسطه بشه، همه تلاشم کردم گویا قسمت نیست وکالت دادم به وکیل ولی مشاوره ها دادگاه خانواده رو خودمون باید بریم مگر معجزه بشه زندگیم برگرده