2777
2789
عنوان

نگرانم نی نی چیزیش شده باشه

164 بازدید | 31 پست

🥺اخه از هفته ۱۰ تا ص۲ انگار ی چیزی لیز میخورد تو شکمم بعد از هفته ۱۲ تا الان ک ۱۷ ام قطع شده کامل

اخه چرا

میگم نکنه چیزیش شده باشه خدایی نکرده

لکه بینی و اینا هم ندارم یکی از دوستام تو همینجا گفت منم اینجوری بودم ولی من بازم ته‌دلم نگرانم 

چهارشنبه نوبت انومالی دارم

التماس دعا 

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن

چیزی نیس نگران نباش

حرکاتش نامنظمه حتما با ضعیفه متوجه نمبشی خ کوچیکه فعلا

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نی نی منم امروز فقط چند بار تکون خورد😫 الان چند ساعته تکون نخورده همش استرس دارم 20 هفتم

در صورتی که قبلا هر دیقه تکون می‌خورد 

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️
ی چیز خیلی شیرین بخوردراز بکش قشنگ حسش میکنی 

نشد🥺میگم شاید نفخ بوده و حرکت روده یا رحم

تا چهارشنبه بشه من سکته نزدم جای شکر داره

نمیخوره  بستنی خوردم کلوچه خوردم راه رفتم فایده نداره  یا اون حسا نی نی نبوده و نفخ بوده ...

دلم کلوچه خاست 🤤🤤🤤🤤

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️

عزیزم نگران نباش اونا حرکت نی نی نبوده که الان نگران باشی بلکه نفخ شکم هستن ادم فک میکنه  نی نی هست حرکتای جنین بعداز هفته ۱۶قابل حس هس بازم کسایی هستن که تا ۲۰ هفته حرکتی رو احساس نمیکنن

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
نی نی منم امروز فقط چند بار تکون خورد😫 الان چند ساعته تکون نخورده همش استرس دارم 20 هفتم در صورتی ...

مال من اصلا نمیدونم اون نی نی بوده یا ن 

نمیدونم نفخ بود حرکت روده بود یا رحم یا خود نی نی

نمیخوره  بستنی خوردم کلوچه خوردم راه رفتم فایده نداره  یا اون حسا نی نی نبوده و نفخ بوده ...

دقیقا اونا نفخ بوده نی نی تازه باید حرکتاش شروع بشه

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
عزیزم نگران نباش اونا حرکت نی نی نبوده که الان نگران باشی بلکه نفخ شکم هستن ادم فک میکنه  نی نی ...

آها میدونی حرکتش بعد از اذون صبح بود هر روز پشت سر هم 

یعنی خودش نبوده ؟