2777
2789

من از دیجی کالا وسایلی مثل هندفری و فلش و کتاب و دفتر گرفتم ولی روی گوشی اینا اطمینانی نیست معلوم نیست جعبه رو باز میکنن نمیکنن چه چیزایی رو از توش برمیدارن بر نمیدارن حضوری به نظرم بهتره ولی در کل باید از جایی خرید کرد که اطمینان کامل رو داشته باشی حضوری بگیری خراب باشه یا از دیجی کالا بگیری خراب باشه معلوم نیست 

اخه هر مشکلی داشته باشه می تونی راحت پس بدی در حالی که خیلی از فروشنده های حضوری اینکارو نمی کنن

دقیقا ،من یه پاور بانک حضوری خریدم فهمیدم فیکه هر کاری کردم عوضش نکرد ،انکار کرد ،الکی‌رفت تو پاچم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فروشندش خود دیجی کالاس

جدی؟ من شنیده بودم دیجیکالا مدتیه فروش نداره و واسطه فروشنده ها شده.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

هفت ساله از دیجی کالا خرید میکنیم خداروشکر مشکلی نبوده یا جزیی بوده و مرجوع هم میکنن اگه مشکلی داشت 

منتهی فقط از فروشنده دیجی کالا بگیرید

گاهی در این سایت ، حس سیاهپوست در قلب لاتسیو رو دارم  ⛔No racism ⛔ stop violence against men's 😂

حتما از دیجی کالا بخرید هم قیمتش به صرفه تره و هم اینکه خیالتون از پلمپ گوشی راحت ، من قبلا خریدم گوشی خودم راضی بودم و هم مرجوعی داره

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
من از دیجی کالا وسایلی مثل هندفری و فلش و کتاب و دفتر گرفتم ولی روی گوشی اینا اطمینانی نیست معلوم نی ...

حالا اگه بخوای از دیجی بگیری باید حسابی ببینی نظر کاربرا چیه فروشنده ش رضایت خریداراش چند درصده صعیفه متوسطه عالیه برگزیده هست چیه اگه دیدی مشکلی نداشت بگیر

من و داداشم گوشیمونو از دیجی خریدم خوب بوده مشکلی هم نداشتیم

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
چطوری اذیتت کرد

عدم ارسال بموقع کالا و کنسلی سرخورد سفارش اونم چندین و چند بار..پیکشون آخرین بار پنج دقیقه هم پایین واینساد گذاشت رفت و از اون موقع به بعد از دیجی کالا هیچ خریدی نمیکنم

خوب جرات کردی دوباره سفارش دادی🤣

خیلی بهتر از مغازست 

تا چند ماه ضمانت داره

درصورتی که شیائومی کلا ضمانت نامه نداره..

به صرفه تر بود😅

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap