2777
2789
عنوان

🔞 بدویید بیاید زووود

430 بازدید | 33 پست

اول بخاطر عنوانم عذر میخام چون مجبور شدم اخه کسی نمیاد تاپیکم

من پسرم ب دلایلی ک اگ برین تاپیکای قبلمو بخونین متوجه میشین پرخاشگر وعصبی شده امروز بردمش پیش ی روانشناس من برای مشاوره رفته بودم ک چطور برخورد کنم ولی اون هیچ راهنمایی نکرد و اومده براش قرص نوشته منم میترسم قرص بدم اخه اصلا بلد نیس قرص بخوره بچم میترسم وابستگی بیاره چیکار کنم ب نظرتون بدم بهش قرصارو؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روانشناس دیگه ببرش 

قرص رو بهش ندددده

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

چند سالشه

قرص نده خوبش میکنه ولی اعتیاد هم داره

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
نه نده، ببرش پیش چند تا روانشناس دیگه.  گاهی دکترا بدون در نظر گرفتن حال بیمار قرص تجویز میکنم ...

هیچ راهکاری نداد حتی من خودم همه چیو گفتم اون سوالم نمیکرد درکل مشکل پسرم حاد نیس ک انقد قرص نوشته براش

پیش یه دکتر دیگه هم ببر

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

نده داروهای اعصاب مدت زمان زیادی لازم که از بدن پاک بشن کلا واگ پاک بشن هم حال وهواش میمونه منظور چند سال بعد قطع قرص هم عوارض داره وبچه کوچک خیلی زوده مصرفش ببرینش ی دکتر درست وحسابی اون الان تو زمان رشد وشاید مشکلی پیش بیاد و واقعا ی مشکل عصبی بزرگ به سراغش بیاد

سه سال

نده بهش گلم

دکترا احساسی نسبت به بچه مردم ندارن و فقط میخان از سرشون باز کنن

ببرش یجای دیگه و تاکید کن که نمیخای قرص مصرف کنه 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤