من بخاطر ویار شدید ۴ کیلو کم کردم الان تو ماه بخاطر مولتی ویتامینا ۶ کیلو اضافه کردم دکترم خیلی دعوام کرد هر جی گفتم قطع کنم قرصامو گفت مولتی ویتامین چاق نمیکنه این حرفارو شما زنا از کجا در میارید الان همه میگن مولتی چاق میکنه موندم قطعشون کنم یا نه تجربه ای دارید بگید حالم بده وزنم زده بالا نمودار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
عزیزم من ۶۰ کیلو بودمتا ۸ ماهگی شدم ۹۵ کیلو اصنم غصه نداره بهیچعنوان قطع نکن مولتی رو امگاهم همینطور اصنمغصه نخور تامیتونیاز دورانحاملگیت لذت ببر بعدن برمیگردونیوزنتو . چاقی مسئله ای نیست ولی در عوض یه بچه سالم میاد تو بغلت بهیچعنوان ن غذاتو کم کن ن قرصاتو
هِـــی یادم میره اونی که منو میرنجونه خودش از رنج لبریزه :)
دکترم دعوام کرد گفت سری بعد اومدی باید وزنت اضاف شده باشه.
با اینکه خیلییییی هم میخورم ولی انگار به هیولا نشسته تو بدنم همشو میخوره😂😂😂
خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
غذام کمه هنوزم که هنوزه لب به هیچ نوع گوشتی نمیزنم بوشم بهم میخوره حالم بد میشه خوراکم واقعا مثل قبل از بارداریمه اصلا بیشتر نشده نمیدونم چرا وزنم بالا میره