2777
2789
عنوان

مادر شوهر

213 بازدید | 27 پست

بچه ها مادر شوهر خواهر شوهرم همیشه مارو دعوت میکنن به شوهر زنگ میزنن به من نمیزنن

حالا اون اشکال نداره مهم نیس برام

ولی روز نشینی هم مادرشوهر خواهرشوهر میخوان بیان خونمون به شوهرم که سرکار زنگ زده ان

نمیدونم چرا به خونه زنگ نمیزنه آخه؟؟ 

شما باشید ناراحت نمیشید!؟ 

نه خب اونجوری راحتترن مهم نیست اخه 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو شوهرت باید حلش کنه

حداقل برا روز نشینیا شوهرت بهشون بگه الان دستم بنده کاردارم به خودش زنگ بزنید

یه جوری یه چیزبگه که بدونن باید به خودت بگن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

بنظرم واسه دعوت کردن یا بخوان خونه کسی برن باید ب زن خونه هماهنک کنن نه شوهر خونه زندگی توو دست زن میچرخه اونه باید اکی بده اونم بکه ب شوهرم میکم کار نداشت میایم بنظرم کارشون زشته من خواهرم نامزدی دخترش بود تک تک ب زن داداشام ی ماه قبلش زنک زد دعوت کرد ب داداشامم زنگ زد