2777
2789
عنوان

دیگه کلافه شدم چه خاکی به سرم بریزم؟گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3034 بازدید | 153 پست
توی خونه لباس زیر نپوش عنبر النسارا استفاده کن. آتیشش بزن بزار زیر یه گلدون که وارونه کردی یه دامن بپوش وایسا روی دودش ختما خوب میشی
ای قوم به حج رفته کجائید کجائید....معشوق همینجاست بیائید بیائید معشوق تو همسایه و دیوار به دیوار ...در بادیه سرگشته شما در چه هوائید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چیکار میکنین با خودتون بدون تجویز پزشک؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! لطفن با دکتر مشورت کن ممکنه زخمهای خطرناکی ایجاد بشه که خدای نکرده...نگم بهتره خیلی بده چطور جرات میکنی؟
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.
عنبر انسا از نظر پزشکی رد شده ها ولی باید حتما بری دکتر
I dream of rain ..........I dream of garden in the desert sand .....I wake in vain....I dream of love as time runs through my hand......I dream of fire.... those dream are tied to a horse that will never tire and in the flames...her shadows play in the shape of a mans desire ..... this desert rose ... each of her veils, a secret promise ...this desert flower ...no sweet perfume ever tortuerd me more than this....and as she turns... this way she moves in the logic of all my dreams ....this fire burns ... I realize that nothing as it seems... sweet desert rose ....this memory of Eden haunts us all...this desert flower....this rare perfume , is the sweet intoxication of the fall...............
بچههاخیلی از اونایی عفونتشون خوب نمیشه به خاطر اینه که دارو رو درست مصرف نمیکنن پمادهای واژینال باید درست مصرف شه باید بعد از یه مدتی تکرار شه من شیاف رو اول روزی یه دونه و بعد هفته ای یکی مصرف میکردم تا تموم شه
عسل هم دکترا ردش کردن خودش عامل عفونت شدید و قارچه عسل خودش محرکه چون حاوی گرده و شهد گل هست حالا فکر کنید بره تو واژن که میشه فاجعه
I dream of rain ..........I dream of garden in the desert sand .....I wake in vain....I dream of love as time runs through my hand......I dream of fire.... those dream are tied to a horse that will never tire and in the flames...her shadows play in the shape of a mans desire ..... this desert rose ... each of her veils, a secret promise ...this desert flower ...no sweet perfume ever tortuerd me more than this....and as she turns... this way she moves in the logic of all my dreams ....this fire burns ... I realize that nothing as it seems... sweet desert rose ....this memory of Eden haunts us all...this desert flower....this rare perfume , is the sweet intoxication of the fall...............
عسل هم دکترا ردش کردن خودش عامل عفونت شدید و قارچه عسل خودش محرکه چون حاوی گرده و شهد گل هست حالا فکر کنید بره تو واژن که میشه فاجعه پس من چه خاکی به سرم کنم وای
اکرم جان فعلا یه شربت پرو متازین بخور و سعی کن بخوابی و صبح حتما برو دکتر
حین استفاده از پماد واژینال نباید سکس کنی یعنی تو تمام این مدت رابطه نداشتی؟
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.