سلام بچه ها من و نامزدم دیشب سر ی چیز الکی بحثمون شد بعد جوابمو نداد رفت آنلاین هم بود ولی پیاممو نخوند بعد امروز من اعصابم واقعا خورد بود ناراحت بودم هر چی تو دلم بود و گفتم،،بعد ازش بپرسید ک چرا جوابمو ندادی گفت نمیخواستم بحث کنیم منم گفتم فقط میتونستی ی کلام بگی بیا دیگ بحث نکنیم ن اینکه بهم بی محلی کنی جواب ندی بعد اون از حرفایی ک زدم ناراحت شد در حالی ک همش حقیقت داشت و فقط نمیخواست ک قبول کنه بعد گفت تمومش کن منم گفتم باش هیچی نمیگم خدافظ بعد گفت به همین راحتی خدافظی کردی من هیچی نگفتم دوباره پیام داد گفت امیدوارم از حرفایی ک زدی پشیمون نشی بعد من گفتم حرف بدی نزدم ک بخوام پشیمون بشم خدافظ بعد الان دلم براش تنگ شده باور میکنید حتی ی لحظه هم نمیتونم بهش پیام ندم الان خبر دار شدم ک حالشم امروز خوب نبود بنظرتون باید چیکار کنم پیام ندم بیخیال باشم یا بدم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻