2777
2789
عنوان

دیشب بحثمون شد..

250 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها من و نامزدم دیشب سر ی چیز الکی بحثمون شد بعد جوابمو نداد رفت آنلاین هم بود ولی پیاممو نخوند بعد امروز من اعصابم واقعا خورد بود ناراحت بودم هر چی تو دلم بود و گفتم،،بعد ازش بپرسید ک چرا جوابمو ندادی گفت نمیخواستم بحث کنیم منم گفتم فقط میتونستی ی کلام بگی بیا دیگ بحث نکنیم ن اینکه بهم بی محلی کنی جواب ندی بعد اون از حرفایی ک زدم ناراحت شد در حالی ک همش حقیقت داشت و فقط نمیخواست ک قبول کنه بعد گفت تمومش کن منم گفتم باش هیچی نمیگم خدافظ بعد گفت به همین راحتی خدافظی کردی من هیچی نگفتم دوباره پیام داد گفت امیدوارم از حرفایی ک زدی پشیمون نشی بعد من گفتم حرف بدی نزدم ک بخوام پشیمون بشم خدافظ بعد الان دلم براش تنگ شده باور میکنید حتی ی لحظه هم نمیتونم بهش پیام ندم الان خبر دار شدم ک حالشم امروز خوب نبود بنظرتون باید چیکار کنم پیام ندم بیخیال باشم یا بدم 

پیام بده بهش

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگ تو ک سریع دلتنگ‌میشی تند حرف نزن‌..الان پیام بدی باز اون‌بی محلیت میکنه دوباره بحث......

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

اگه حالش خوب نیس که باید بری پیشش عزیزم

زندگی زیباست    زشتی های آن تقصیر ماست    در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست    زندگی آب روانیست روان میگذرد    آنچه تقدیر منو توست همان میگذرد....💖💖
دیگ تو ک سریع دلتنگ‌میشی تند حرف نزن‌..الان پیام بدی باز اون‌بی محلیت میکنه دوباره بحث......

آخه واقعا از رفتاراش خسته شده بودم دیگ تحمل نداشتم خیلی هم ناراحت بودم

تو که طاقت دوریش رو نداره پس چرا میگی از حرفام پشیمون نمیشم.

اینجوری فکر میکنی فردا بری سر زندگیت اصلا حرفات رو جدی میگیره و برای حرفات ارزش قائل میشه آخه.؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
تو که طاقت دوریش رو نداره پس چرا میگی از حرفام پشیمون نمیشم. اینجوری فکر میکنی فردا بری سر زندگیت ا ...

آخه خیلی باهام بد رفتاری کرد من هر چی میگفتم اون ی چیز دیگ میگفت 

چون همدیگه رو خیلی دوس دارین پس حساسین ب تک تک حرکات و حرفاتون نسبت ب هم ،زبونتون شاید دعوا داشته با ...

اره دقیقا من زیاد تو حرف زدن خوب نیست میترسم ی چیز بگم باز دعوا بشه میشه شما کمکم کنید چی بگم؟