2777
2789
عنوان

برادر شوهرم

305 بازدید | 17 پست

کارش هیچ ارتباطی به دادگاه و وکالت و...نداره کارمند سادس بعد اونروزی بحث قانون مهریه بود مهمونی بودیم میگه شماها تا حالا دادگاه نرفتید نمیدونید چه خبره 

قیافه من 😑 من وکیلم تازه قبول شدم البته

قیافه شوهرم😏

من چیزی نگفتم ولی شوهرم گفت چرا فاطمه چند باری رفته وکیله مثلا عجیب نیست این رفتارهاش؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم فاز کلاس گذاشتن بردارین بابا 

چون کارمنده نمیتونه حرف بزنه 

چیزی نگفته ک بدبخت

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️
کم فاز کلاس گذاشتن بردارین بابا  چون کارمنده نمیتونه حرف بزنه  چیزی نگفته ک بدبخت

میگه شماها نرفتید خبر ندارید چی ب چیه در حالیکه در زندگانیش نرفته اینجور جاها و چیزیم از قوانین نمیدونه دیپلمه

نه میخواد بگه من همه چی بلد و همه جا رفته ام در حالیکه دیپلمه

من پدرشوهرم تا کلاس پنجم خونده هرجا بگی رفته یه عالمه راهکار و این حرفا بلده که نگو 😅😅

اونوقت چندسال پیش واسه کار شوهرم یه وکیل مثلا زرنگ گرفتیم بلد نبود چطور دفاع کنه همش پدرشوهرم میرفت کاراش پیش میبرد 😁

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
میگه شماها نرفتید خبر ندارید چی ب چیه در حالیکه در زندگانیش نرفته اینجور جاها و چیزیم از قوانین نمید ...

ممکنه ی دیپلمه از کسی ک فوق لیسانس باشه خیلی بیشتر حالیش باشه 

چیزی نبوده تو بخوای به خودت بگیری یا بهت بر بخوره 

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️