avabaran مدیر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 7848 عنوان دانشجوها | مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 33 پست تو این دوران ک دانشگاه تعطیله انگیزه دارید واسه درس خوندن دلتون نمیگیره همش توخونه وقتتون چطور پر میشه باورن ک میزنه یادخوابگاه میافتم😔 ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود... 1400/08/30 | 15:49 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahgolمهگل عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 2800 والا آدم نمیدونه به کی اعتماد کنه ممنون عزیزم نمیتونم این کارو انجام بدم هر طور مایلین من از شما نه پولی میگیرم نه مدرکی تاپیکای قبلیمم ببینین همش دنبال جذب سفارش بودم ولی تنها نمیشه شما حق داری بترسی شاید خودمم بودم میترسیدم بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمیکند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻
avabaran مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 7848 اره جز واحدی از دانشگاست که باید پاس بشه ۴۰ روز باید برم جایی کار کنم اکثر رشته های مهندسی دارن و ... اهاموفق باشی گل😍 ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
beautifulgirl82 عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 946 هر طور مایلین من از شما نه پولی میگیرم نه مدرکی تاپیکای قبلیمم ببینین همش دنبال جذب نی ... شما که محترمیدولی من ضربه خوردم دیگه جرئت ندارم.