2777
2789
عنوان

حالم بده کمکم کنید

139 بازدید | 15 پست

یه نفره مامانم میگه بهش بگو بله و باهاش ازدواج کن ولی من بدم ازش میاد اصلا نمیتونم بهش فکرم کنم 

پسر همسایمون خیلی پسر خوبیه یکمم ب دلم نشسته مامانش اینا از اون وقتی ک فهمیدن خاستگاربرام اومده اصلا ولم نمیکنن اصلا خیلی تعقیر کردن ولی من زیاد پسررو نمیلینم 

من فک میکنم ب پسره بگم من خاستگاردارم اگه منو میخای بیا جلو اگه نمیخای منم میخام خودمو بکشم 

درزم اینو نمیگم ک اون بترسه ن واقعا همین کارو میکنم چون واقعا زندگی سخته  درسته غرورم میشکنه ولی خوب دیگه میفهمم باید چکار کنم 

شمام راهنماییم کنید لطفا  خودتون رو ب جای من بزارید 😭😭😭 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دلت نمیخاد ازدواج کنی ازدواج نکن 

یعنی چی عاخه..خدایا اون روزی رو برسون که بتونیم خودمون همسر آینده مون رو انتخاب کنیم و همش به زور و اجبار نباشه 

اللَّهُمَّ عجل لولیک الفرج🙏🏻سلامتی امام زمان (عج)صلوات🥀
اگه دلت نمیخاد ازدواج کنی ازدواج نکن  یعنی چی عاخه..خدایا اون روزی رو برسون که بتونیم خودمون ه ...

ایشالا 😞حالا واسه این مورد چیکارکنم بش بگم یعنی چون اگه این پا پیش بزاره مامانم اونو دیگه ول میکنه

ایشالا 😞حالا واسه این مورد چیکارکنم بش بگم یعنی چون اگه این پا پیش بزاره مامانم اونو دیگه ول میکنه

عزیزم الان ارتباط خاصی با هم دارید ؟

اللَّهُمَّ عجل لولیک الفرج🙏🏻سلامتی امام زمان (عج)صلوات🥀
بجای اینکه به پسره بگی به مادر پسره بدون هیچ منظوری بگو مادرمو منصرف کن من اون خواستگارمو نمیخام&nbs ...

یعنی جواب میده روم نمیشه ب مادررش بگم  مادش خیلی دوسم داره اصل پسرس