2777
2789
عنوان

مراسم پرحاشیه😤😤😤

472 بازدید | 36 پست

نمیدونم موضوعی که پیش اومده واقعا جای اعصاب خردی داره یا من آستانه تحملم پایین اومده
ولی بخاطر یه عقد محضری ساده الان چند روزه اعصاب و روانم درگیر شده تا جایی که همسرمم فهمیده همه‌ش میگه چرا انقد تو خودتی

عقد کی 

منم اعصابمم خورده

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیشده؟

تعریف کردی بلایک

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

باشه بزار

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

این هفته عقد محضری پسرعمه‌م بود خواهرش زنگ زد گفت ما بعد از محضر میریم خونه مامانم میزنیم میرقصیم تو هم بیا
منم تبریک گفتم
ولی قطعی نگفتم میام یا نمیام
چون همسرم وسواس بیماری داره میدونستم ممکنه بخاطر کرونا نذاره برم

روز قبل از عقد خواهرم زنگ زد گفت برنامه‌ت چیه؟ میری؟...نمیری؟...
منم گفتم بخاطر کرونا فکر نکنم برم
در همین حال که با خواهرم حرف میزدیم همسرم شنید گفت نریا میری مریض میشی
اونا خونه‌شون کوچیکه خانواده خودشونم بیان خونه پر میشه همه میریزید رو هم میزنید میرقصید بالا پایین میپرید بازدم‌تون به همدیگه میخوره

روز قبل از عقد خواهرم زنگ زد گفت برنامه‌ت چیه؟ میری؟...نمیری؟... منم گفتم بخاطر کرونا فکر نکنم برم ...

خب.....

نگو که دختر عمت کنار خواهرت بود و شنید🤐

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر
عقد پسرعمه‌م شما چرا؟

آخر هفته مراسم عقد داریم فامیل درجه ۱ 

هر چی پول بود هفته پیش طلا خریدم به شوهرم گفتم یکمشو نگه دار دارم برای لباس و آرایشگاه گفت نه همه رو بخر 

از شانس گوه من همون فرداش بیکار شد تازه امروز شروع شد کارش رفته 

همه دارن میرن خرید هی زنگ میزنن بهم میگم شما برین من فعلا پول ندارم 

موندم بدون لباس 😭😭😭😭😭

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

به خواهرم گفتم ببین همسرمم مخالفه
گفت پس من میرم ولی حالا میخوان بخاطر تو کلی غرغر کنن 
تو مراسم فلانی هم نیومدی من رفتم مامانش همه‌ش واسم اخم و تخم کرد 
گفتم خب من همه مراسمای اصلیشو اومده بودم فقط همونو نیومدم که اونم مراسم فرعی بود ضروری نبود که حالا اینا هم اگه پرسیدن میگم مهمون رسید برام
گفت من میگم بخاطر کرونا نیومده چون دلیل نیومدنت کروناست دیگه غیر از این هرچی بگی بهونه‌س 
گفتم باشه بگو